Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm megcsal? Hogy járjak ennek a végére?
Lassan két éve élünk együtt. Mostanában feltűnt, hogy vannak szexi fehérneműi, de sosem látom, hogy hordaná. Néha felbukkannak a szennyesben, a szárítón, de rajta soha nem látom. Más nő nincs a házban, az ő mérete, én nyilván nem hordok ilyeneket.
Szóval ez nagyon fura.
Naponta szexelünk, igazából rendben is van a szexuális életünk, ő is kezdeményező. Mondjuk egy ideje már nem vagyunk túl spontának a hétköznapokban(csak hétvégén), többnyire zuhany után fekszünk le. A kedvemért soha nem vesz fel szexi fehérneműt, ami nem baj, annyira nem hiányzik, a kis pamut, semmi érdekes fazon, semmi csipke, semmi extra fehérneműiben is nagyon tetszik, csak olyan furcsa ez az egész.
Semmi nem változott a kapcsolatunkban a rossz irányba. Vannak közös programjaink, ugyanúgy törődöm vele, mint eleinte, és ez kölcsönös.
Igazából a szexi fehérneműkön kívül semmi gyanúsat nem látok. Nem vonul el chatelni, nem tűnik el random. Igazából boldog, amikor otthon végre találkozunk, ölelget.
Nem akarom gyanúsítgatni, mert amúgy minden rendben van, és csak a fehérneműire alapozom a feltételezésemet, de ez nem hagy egyszerűen nyugodni.
#1 Ha megkérem, hogy a kedvemért vegye fel, akkor nemet mond. Azt mondja, nem szeretné.
#8 Az a furcsa, hogy eddig nem hordott ilyeneket, csak mostanában kezdett rá.
Szexi alatt azt értem, hogy nagyon csipkés, vagy konkrétan áttetsző. Ha csak a bugyiról lenne szó, azt mondom, értem (bár úgy furcsa lenne, hogy előttem sosem mutatkozna abban), de a melltartói közt is van olyan, ami pl totál áttetsző, csipkés, stb. Pedig eddig mindig olyat hordott, hogy pici szivacs, semmi minta, semmi csipke, egyszínű.
12
Hát ha eddig nem hordott ilyet, akkor elég gyanús. :/ És előtted miért nem veszi fel? Akkor hova veszi fel?
Én a helyedben utánajárnék, hogy mi megy a munkahelyen.
#14 Azt mondja, hogy hordja. Arra nem "hajlandó", hogy azt megmutassa nekem, hogy hogy áll neki.
Nyilván, zuhany után már nem hordja a pizsamához, előtte meg nem akar szexelni, mert szerinte kellemetlen az illata ha munkából jött. Egyébként egyetem mellett gyorsétterembrn dolgozik ő is, én is, nem pont ugyanott, csak ugyanabban a bevásárlóközpontban, kvázi szembe az ő munkahelyével.
Szerintem nem lenne ideje a munkahelyén megcsalni, mert nagyon pörgős helyről van szó. Utána meg rögtön jön haza. Max ilyen 3 perces menet férne bele, ha végzett, de az olyat meg sose szerette. Néha barátnőkkel talizik, de nem annyiszor, hogy ha ez kamu, és pasihoz megy, akkor is annyi szexi fehérnemű soknak tűnik, mert kb minden napra van egy, és annyit azért nem megy el a barátnőkkel.
Ha amugy minden rendben akkor nem porognek ezen.
Sokaig en sem hortam szexi fehernemut. Aztan rakattantam, es csomot vettem magamnak. Nem egy dugo pajti miatt hanem mert csak.
Wz olyan mintha mindig barna hosszu haja lenne aztan egyszer rovid szoken jonne haza. Egyszeruen megunta es valtott.
Nekem az eletem soran kb 2-3 evente valtottam fizurat. Most eppen fener lila ombreval. De volt hosszuvoros rovidszoka rovidbarna mellirozott gondor egyenes rovid hosszu kozepes felnyirt 3mms
Ahogy fehernemuben is felsoruhaban is csomoszor valtoztattam. Volt metalos korszakom goth elegans klasszikus szoknyas farmerpolos ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!