Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem szörnyen magam mindig?
Sziasztok!
A párommal 4 hónapja vagyunk együtt, igazi elsöprő szerelemnek indult, és még mindig az. Úgy érzem ő a lelki társam, a szerelmem, és olyan mintha 1000 éve ismernénk egymást, pedig csak 5-6 hónapja. Szeret engem nagyon, tisztel, törődik velem, ahogyan én is vele. De van egy olyan problémám ami miatt mindig szörnyen érzem magam. Üzleti dolgok miatt sokat kell utazgatnia, tárgyalnia, stb... rengeteg nő van körülötte...a barátom egy igen helyes,vonzó férfi, amit más nők is észrevesznek és próbálkoznak is nála, természetesen a párom habozás nélkül visszautasítja őket, hisz vagyok neki én. Mégis annyira zavar maga a tudat, hogy bárhol van, biztos hogy legalább 1-2 nő bepróbálkozik nála, bámulja, körülötte legyeskedik.. Tudom, hogy a párom nem csalna meg, bízom benne de a nőkben nem...
Beszéltem már vele erről a félelmemről és ő mindig megnyugtat, hogy egyből visszautasítja őket, nem kell félnem.
Tudom, hogy nálam van a probléma, szeretnék rajta változtatni, csak nem tudom hogyan...
Volt már valakivel hasonló? Szerintetek túl reagálom?
Az ÉRTELMES válaszokat köszönöm, a támadó jellegű beszólásokat kérlek mellőzzük!
"hisz vagyok neki, fix, hogy nem azért megy el, hogy nőzzön."
Akkor ne légy betojva, nincs okod remegni ha te fixen kellesz neki. Amúgy nekem se tetszik, hogy a nőkre hegyezed ki a saját kisebbségi komplexusaid. Sőt nem is értem, hogy minek kezdtél el vele járni amikor semmi, de semmi önbizalmad nincs. Attól, hogy pasid van nem lesz több önbizalmad. ÖNbizalom azt jelenti, hogy soha senki nem tud neked adni, ajándékozni, belülről fakad! Ha netalántán megcsal akkor magadra vess, te fogsz róla gondoskodni mert nem bízol meg benne és az aggodalmaiddal tönkre fogod tenni őt is míg jól fel nem idegesíted és bosszúbol megcsal, illetve mivel hiányolni fogja a megértést majd más nőnél fogja keresni, beleszeret azt elhagy érte! Egyetértek az előzővel, nem a nőket kell pocskondiázni hanem magaddal foglalkozni, kezdheted önbizalomnöveléssel. De ha nem megy akkor inkább engedd el a párod kezeit, vagy reszkess tovább mikor kefél meg más nőket, mikor szakít veled...
(#5)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!