Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szörnyetegnek érzem magam emiatt, hogy valljam be?
A kapcsolatotok fog rámenni, ha ez kiderül. Ekkorát hazudni... ez nagyon csúnya volt, amit csináltál.
Én is rettegtem a szüléstől, viszont nagyon akartam gyereket. Végül császár lett.
Ez is lehetett volna megoldás magánkórházban és akkor nem kell megszülnöd. Most már nyilván mindegy.
Ha velem - nő vagyok, másik oldal, de így is - csinálná ezt valaki, hogy ilyen szinten átver, én azonnal otthagynám.
Joga van ahhoz, hogy vér szerinti gyereke legyen.
Ha te nem akarod, akkor hagyd futni. Kiheveri, mert
rövid idő alatt meg fogja találni a párját, aki a legfontosabb dologban a partnere.
Te meg találsz magadnak olyat, aki nem akar gyereket.
Az idejét pazarolod. Tudod, hogy nem akarsz gyereket és hazudozol neki,félrevezeted önző módon,csak azért hogy magad mellett tartsd.
Nem lennék a párod helyében.
Nálunk is volt ilyen. Ő akart gyereket én pedig már nem akarok. Megmondtam neki, hogy döntse el, hogy szeretné-e velem folytatni.
Egy élete van minden embernek és valakit megfosztani a vágyaitól és a céljaitól, önös érdekből, az egyik legpatkányabb dolog.
Ha igaz, amit írtál, akkor elképesztően aljas vagy.
Tönkre tennéd annak az életét, akit állítólag szeretsz.
(De tuti, hogy kamu.)
Amit tettél, vállald fel.
Ez is egy kva jó kapcsolat lehet, ha nem mertél őszintén beszélni vele a szülés fóbiádról. Inkább a háta mögött sterilizáltattad magad. 👏Azt hitted sosem kell majd bevallanod naiv tyúk? Vagy úgy gondoltad, hogy a gyerek utáni vágy valami csoda folytán egyszercsak elmúlik mint egy betegség?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!