Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szörnyetegnek érzem magam emiatt, hogy valljam be?
Itthon illegális a béranya, de számos országban nem. Ha ti annyira el vagytok eresztve anyagilag, mint ahogy itt előadod, akkor szépen ki kell költözni (legalább amíg össze nem jön az egész procedúra, ergo beültetés, terhesség, utána azért gondolom van némi papírozás is) egy olyan országba, ahol ez legális.
Mondjuk ehhez kellenek megint vizsgálatok és a férjed számára úgyis kiderül majd, hogy el vagy kötve. Ha elmondod neki, akkor is elhagy szerintem, legalább kíméld meg a felesleges köröktől.
"Tudja, hogy mennyire félek a szüléstől, ezt megbeszéltük."
Te meg tudod, hogy mennyire szeretne egy gyereket,mégis inkább sunnyogsz a háta mögött..
Hogy írhatod azt, hogy életed nagy szerelme, amikor így átvered? Idáig szerintem ez a leggázabb kérdés, amit itt valaha is olvastam.
Hogyan valld be? Csak őszintén. És a lehető leghamarabb.
A szíve szakadhat meg annak az embernek így 11 hónap próbálkozás után, te meg még most is csak a saját kis komfortodra gondolsz.
Életed nagy szerelme....
Figyelj én azt totál megértem hogy nem akarsz szülni, jól tetted hogy teszel ellene,valószínű nem lenne neked való az anyaság. Inkább a kapcsolat menjen tönkre,mint sérüljön egy gyerek.
DE azon,hogy milyen köztes megoldást találtok ki, te már ne gondolkozz. El kell mondanod a párodnak mit tettél, és azután ő dobni fog. Teljesen jogosan.
Abban nyertél,hogy nem bsztad el az életed akaratod elleni szüléssel,mert ha valamit,akkor az anyaságot nem lehet csak úgy ígéret miatt csinálni. Már a terhesség,szülés fájdalmainál, a rengeteg éjszakázásnál,bezártságnál,lemondásnál kikészülnél.
A párod viszont nagyon apa akar lenni,el kell engedned.
Higgy nekem, kisebbet szívsz most azzal,hogy vége a kapcsolatnak,mint egy akaratlan gyerekvállalással.
Főleg hogy sajnos gerinctelen vagy,nagyon. Azért így nem verünk át aki életünk szerelme. Minden bántás nélkül, szociopátiás vonás ez, legalább tablettát szedtél volna,vagy valami, de te kitervelten hazudtál,visszafordíthatatlan lépést tettél, és így ‘mehet telibe’ tehát rá se jön… és hagyod 11hónapja vergődni. És még azt hiszed, lehet nektek jövőtöl.
Jobb,hogy így nem vállalsz gyereket,mert ez félelmetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!