Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan kezelitek, ha a barátnődnek/barátodnak szörnyen rossz a kedve van?
1, nem a te dolgod felvidítani, nem házi bohóc vagy. saját magának csinálja a hülyeséget (mindenkinek rossz most)
2, élőben programokkal, így a járvány miatt pl. közös netes játékkal kicsit kilehet szakítani a problémákból, elterelni a figyelmét, de ha nem akar kijönni ebből az állapotból, akkor mindegy mit csinálsz, csak téged is lehúz
Neki kell akarnia változtatni, más szemléletet felvenni - mint mondtam most rengeteg ember ugyanúgy elvesztette a munkáját, lehet az is kérdés meddig tudja kihúzni a hó végéig, neki meg egy kicsit könnyebb így most. Ez egy sz*r időszak mindenkinek.
Ha látom hogy rossz kedve van, megkérdezem mi bántja, mi a baja. Vagy elmondja azonnal, vagy nem.
Ha nem mondja el azonnal, békén hagyom, hadd érlelje magában, aztán max. másfél nap múlva úgyis kiböki, és megbeszéljük akkor.
Én se szeretem, ha piszkálnak, mikor azt akarom, hogy békén hagyjanak, másrészt nem az én dolgom túllendíteni őt a nehézségein. Max támogatni tudom benne és mellette lenni, amit maximálisan meg is teszek, ha ő erre késznek érzi magát, de nem az én felelősségem az, hogy ő mit mennyi idő alatt dolgoz fel és enged el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!