Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet együtt maradni egy szörnyen hálátlan emberrel?
10 éve vagyunk együtt a férjemmel. A szüleivel nem túl jó a kapcsolat, ritkán beszélnek, akkor sem tudnak mit, van egy 2 éves gyerekünk, az se foglalkoztatja őket különösebben, állítólag ők soha nem voltak jobbak.
Ezzel szemben az én szüleim, akik minden téren különbözőek, hála nekik egy gyönyörű házban élünk, olyan körülmények között, amit mi nem tudtunk volna egyedül megteremteni, a lányunk a mindenük, szóval mellettünk vannak ahogy csak tudnak. Ezért semmit sem várnak el, nem szólnak bele a dolgainkba, ja és a férjemért is oda vannak, egyértelműen többet törődnek vele, mint a saját szülei. De az én férjemben a hálának a szikráját sem látom. Sokszor előfordul, hogy tiszteletlenül beszél a szüleimmel vagy olyan dolgokba beleköt velük kapcsolatban, ami szóra sem érdemes. Ezen sokszor össze veszünk, mert nem értem, miért nem örül inkább annak, hogy egy ilyen szerető család veszi most körül, ha már ez 20 éves koráig az életéből kimaradt.
őszintén megmondva feláll a hátamon a szőr ettől a család meg szeretet dumától.. elvárod, hogy ugyanúgy érezzen, mint te? inkább te vagy a gond! azért mert a szüleid pénzével, egzisztenciájával kérkedsz! és valószínűleg érezteted is vele, hogy kevesebb.. könnyebb a másikat hibáztatni!!!!
kész a ház, a gyerek mostmár felesleges és elmarható célpont lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!