Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem foglalkozik velem a párom?
Szóval azt kell tudni, hogy sajnos nem lakunk közel egymáshoz, én Pesti vagyok ő meg Pest megyei, szóval nekem tömegközlekedéssel olyan 2 óra de autóval 1 óra alatt itt lehetne nálam.
Amit tudni kell, hogy 3 műszakban dolgozik, ugyan is műszakvezető ott egy gyárban, ezért annyira nem erőltetem, hogy akkor találkozzunk. De hétvégén meg a kocsmája lefoglalja illetve valami kis büfét is szeretne majd nyitni, szóval hétvégén ennek az ügyét intézi. A kocsmában alkalmazott dolgozik.
Tehát most sajnos az a helyzet, hogy most se tudunk találkozni. A vasárnap még kérdéses, de szerintem akkor sem akar.
Olyan érzés, mint ha a pénzt választaná helyettem. Azért szoktunk irogálni minden nap egy keveset, van hogy rám ír, de még is rosszul esik, hogy 2 órát nem tud rám szánni. Megbeszélni nem tudom vele, mert akkor meg túl akaratos vagyok. Abban egyeztünk meg, hogy majd akkor Ő hozza fel a talit, ha ráér. De azóta attól félek, nem fogja...
Eléggé egyedül érzem magam :(
Hogy mondjam meg neki, hogy velem is foglalkozzon egy picit?
Hetente egy két óra szerintem nem sok :(
Miért fontosabb számára a cége mint én, meg a pénz?
Nem akarom hátráltatni nyílván a vágyai beteljesedésében, de azért ennyit csak kérhetek tőle. Mit tegyek? Hogy mondjam meg neki?
4-es.
Azt mondja, szeretne velem lenni, nem akar mást rajtam kívül. De valamiért fontosabb neki a pénz.
Soha ne azt nézd, h mit mond egy férfi, hanem azt, h mit tesz érted.
A szája jár, ígérget, megmagyaráz, de tenni nem tesz semmit.
Hagyd a fenébe, szakítsál vele. Lehet, h így rádöbben, h tenni is kellene, de lehet, h nem... Ebből is látnád, h mennyire erős érzések vannak/voltak feléd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!