Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? A párom egyáltalán nem foglalkozik velem, én pedig beleszerettem egy pasiba akinek van családja.
Rémes az egész történetben mindenki. Barátod, te, másik pasi zsák és a foltjai. Erélyesebben megfogalmazva: Undorítóak vagytok. Mind a hárman.
Előítéleteim miatt ilyenkor mindig romákat vízionálok a kérdés mögé (ott vannak ilyen helyzetek), de mindegy is, mert rémes az egész. "Legyártottatok" egy szerencsétlen gyereket akinek nagyszerű élete lesz így.
Csak azt tudom írni amit a többiek:
Rossz maga a gondolkodásod is. Neked az új férfi menekülés, hisz a mostaninál egy fiú mosómedve is jobb lenne, ha két szép szót tudna mondani neked. De mivel nem tud, marad a házas/családos faszi.
Ne értsd félre, nem bunkó akarok lenni csak mivel a férfi poligám így nőként megerőltetned sem kell magad, hogy szétbarmold a mostani életét. Amellett, a mostani kapcsolatod miatt nem vagy tiszta érzelmileg, így ha családja sem lenne az újnak akkor is szemétséget csinálnál vele, hisz a régi kapcsolatod nyomai/frusztráltsága akkor is ott lenne.
A helyes megoldás az az, hogy először leülsz és beszélsz a mostani pároddal. Kész helyzet elé állítod, ahol választania kell. Ha szerencséd van, ez kirántja a mostani komfortzónájából és észbe kap. Ha nem, akkor majd akkor kap észbe, ha lelépsz... de ez most mindegy is.
Ha szétmentek, akkor szépen meggyászolod ezt a kapcsolatot (cca 6-12 hónap egyedüllét) majd utána, ha a most kinézett faszi is akarja mert már szar neki is az élete, akkor szétbarmolhatjátok azt a családot. De ha a másik boldog/nem akarja/nem kell már neked, akkor inkább ne...
Hidd el, te cseszel rá ha most azt teszed amit tenni akarsz....
Fogod a gyerekedet, meg a nős pasidat, és összecuccoltok egy albérletben. Te eltartatod vele kettőtöket, ő meg fizeti a volt feleségének a gyerektartást.
Aztán minden este tépitek egymást, mert nincs pénz kajára se, ő elmond téged minden lusta rongynak, te meg hisztirohamot kapsz a féltékenységtől, valahányszor láthatásra megy a gyerekhez.
Ugye, milyen romantikus?
Teljesen megéri két családot szétbas.zni miatta.
De csinálhatod úgy is, hogy csak összejártok bas.zni, miközben áltatod magad, hogy szeret.
Aztán mikor lebuksz, hogy félrekúrsz, akkor kivág a férjed, és oda mész a gyerekeddel, ahova akarsz. A nős pasi meg az utcán se ismer meg többet.
Ugye, milyen jó lenne?
Figyelj, van még pár ilyen forgatókönyv, amire nagy esélyed van.
Amíg büdös a munka, kell valaki, aki eltart, és hosszú távon képtelen vagy fenntartani egy férfi érdeklődését, addig happy endre nincs esélyed.
Tudom, tudom, kicsi a gyerek, nincs munka, jajj de nehéz neked. Egész nap otthon ülsz, unatkozol, és azon agyalsz, mibe ülj bele...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!