Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a pasim egyik legjobb haverjába?
Ráadásul a srác most szakított a barátnőjével,tehát új kapcsolatot nem akar még.
Plusz,a fiú videós,tehát minden lányt megkaphat...
Barátommal több mint 1 éve járunk. Se a srác se a barátom nem tud róla
youtuber valszeg, ami miatt lehet valóban népszerű.
de ez inkább kb tini párkapcsolatok :D sztem szakíts a pasiddal, de ha tényleg a legjobb barátja a srác, akkor felejtsd el, #brosbeforehoes, sose jönne össze veled még akkor se, ha tetszel neki.
Milyen videós, minecraft-videókat csinál, és van húsz feliratkozója?
"Szevasztok, kukiboy 29 vagyok, és most megmutatom, hogy lehet kalapáccsal szétverni egy kerítést a mine kraftba'!"
Mikor valami nem megy a kapcsolatban szinte a lányok 90% beleesik abba a hibába hogy felfigyel más srácra és ki is lenne legközelebb mint a pasink haverja mert azt sűrűn látjuk, kedveljük stb. Te nem szerettél bele csak épp nem a fénykorotokat élitek a párotokkal és másra vágysz. Csúnya dolog ilyet csinálni úgyhogy verd is ki a fejedből és ha nem megy a kapcsolatod keress mást aki nem a haverja.
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!