Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem az egyik legjobb lány barátomba, akivel mindent megbeszélünk, megértjük egymást. De nem szabadott volna, nem tudom mi tévő legyek?
Végigolvastam, már ezért megérdemlek egy vállveregetést.
Semmit nem tudsz csinálni, beleszerettél fogadd el. Vagy összejössz vele, vagy nem foglalkozol vele többet. Barátok már nem lesztek többé.
Vègigolvastam és ez nagyon nagyon aranyos, és szomorú is.
Az én fiu osztàlytársam is így járt egy osztálytársával akivel jóba vagyok de neki is van barátja.
Szerintem nem tudsz tenni ellene semmit. Idő után majd csak elmúlik, ha pedig nem akkor próbàlj találni egy màsik lányt akit szerethetsz.:)
Sok sikert:)✌️
Szerintem mondd el neki. Milyen barátság lenne az olyan, amiben te szerelmes vagy belé, de ezt a barátságotok érdekében nem meséled el? Őszinte? Részedről kielégítő? Nem hinném.
Ha tetszik, hívd el randira, mondd el neki, hogy járnál vele vagy alkalmas pillanatban ( NEM A SULIBAN!) kapd le és csókold meg, ha látod, hogy benne van.
Lehet, hogy vége lesz a barátságnak, vagy szünetel egy időre, ha nemet mond, de ilyenkor meg végtelenségig őrli magát az ember, hogy most akkor tetszem-e neki vagy sem. Kíméld meg magad ettől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!