Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba, de nem szeretném elveszteni mint barátot ha ő nem szeret viszont! Most mit csináljak?
Figyelt kérdés
kb 2 éve ismerjük egymást a legjobb fiú barátommal (lány vagyok) és először tényleg csak barátként gondoltam rá, tudott rólam mindent,azt is h bejön az egyik haverja... aztán többször hívott át magához, többet beszélgettünk, nálunk aludt, és én úgy érzem belé szerettem... néha csak úgy elkezd ölelgetni, meg mondogatja hogy szeretlek meg hasonlók.. de máskor meg van hogy flegma,sőt amikor ott van az a haverja aki régebben bejött nekem egyenesen rám se néz, örülhetek ha köszön!egyre többet emlegeti azt a haverját aki nekem régebben tetszett de már nem! én nem tudom hogy ezt miért csinálja.segítsetek kérlek
17/L
2015. febr. 12. 19:17
1/1 anonim válasza:
Lehet bejöttél neki és nem tudta feldolgozni. Miért nem próbálsz meg vele őszinte lenni? Ha valaki őszinte nem veszítheti el a barátját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!