Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenetet rendezett a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenetet rendezett a párom egy sima kávézóban, és megalázott egy embert a gyereke előtt, teljesen elhidegültem, de jogosan?

Figyelt kérdés

Egész este nem aludtam a történés miatt, végig gondolkoztam, forgolódtam, a lényeg, egy sima kávézóban voltunk tegnap délután, és ameddig a párom elment a mosdóba odajött hozzám egy férfi, leült a helyére és megszólított.

Udvarias volt, nem volt tolakodó, de természetesen elutasítottam, mert van barátom, akit nagyon szeretek, vagy csak szerettem? De értékeltem a bátorságát és a példamutatását, mert a gyerekével jött, és így extra bátorság így kezdeményezni.

Ugyanis amikor kijött a mosdóból a pasi még a helyén ült, kezdetben teljesen nyugodt volt, majd a pasi mondta neki, hogy becsüljön meg engem, és vigyázzon rám mert egy kincs vagyok, erre az én pasim rákontrázott, hogy fogja be a pofáját, neki Ő ne mondja meg, hogy mit csináljon, éshogy amúgy is egy kretén fogyatékosnak tartja, mert ki az aki odamegy a másikhoz úgy, hogy ott van a széken egy férfi kabát.

Eddig a részig nekem nem is volt gondom az egésszel.

De a pasi aki odajött itt azt mondta a páromnak, hogy micsoda egy vesztes, aki erre teljesen kiakadt, és odament az egyedül ülő kisfiúhoz, és rámutatott a fickóra, hogy Ő az apád? Majd mondta neki, hogy nem az én gyerekem fog anya nélkül felnőni hanem a tied, szóval aki itt egy vesztes az a gyereked és azért mert még rendesen anyát sem tudsz választani.

A páromnak közben végig olyan sötét nézése és kisugárzása volt amilyet nem láttam még senkitől az életben, semmi érzelem nem volt rajta, pusztán egy célja volt, hogy a lehető legjobban földbetiporjon egy embert, biztosra vettem volna, ha eldurvul a helyzet, akkor rendőr viszi el a párom.

Nem tudom mit tegyek, mert egész eddig a 2 év 7 hónap alatt egy ilyen vagy hasonló dolog sem volt, de az a sötétség és az a nulla önkontroll amit bemutatott tegnap engem megijesztett.

szept. 16. 10:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
90%
Kérdező, nem egy férfi akad, aki simán felpofozta volna a fickót.
szept. 16. 12:10
 22/29 anonim ***** válasza:
84%

"De értékeltem a bátorságát és a példamutatását, mert a gyerekével jött, és így extra bátorság így kezdeményezni."

Na itt már túltoltad trollocska.

szept. 16. 12:12
 23/29 anonim ***** válasza:
95%
A helyes viselkedés részedről az lett volna, ha nem engeded letelepedni az asztalotokhoz, nyomatékosan megmondod neki hogy köszönöd, de nem érdekel és addig legyen kedves felszívódni, amíg a barátod visszaér. Az, hogy ott ragad és még bájcsevegtek, a barátod székén ül, hat már ne is haragudj…az én férjem nem biztos, hogy ilyen kulturált tudott volna maradni, mint a pasid.
szept. 16. 13:21
 24/29 anonim ***** válasza:
88%
Normalis no pofan onti valamivel , te meg meg ledveskedsz vele..
szept. 16. 13:51
 25/29 anonim ***** válasza:
68%
Ez egy troll kérdés. Amúgy örülj hogy csak ennyi volt, én szájba is vertem volna a pasit aki leült.
szept. 16. 15:43
 26/29 anonim ***** válasza:
20%
#24 Normális nő nem is gondol ilyenre, hogy "pofán" öntse.
szept. 16. 18:27
 27/29 anonim ***** válasza:
59%
26. Rajtad kivul mindenki latja hogy a gyerekes apuka volt a hibas es a no..
szept. 16. 18:31
 28/29 anonim ***** válasza:
74%
Neked el kellett volna azonnal küldeni azt a férfit. A párodról pedig csak annyit, hogy megmondta az igazat a másik férfinek. Itt az azért kérdés, hogy mennyire is ocsmány stílusban? Illetve az hogy Te valóban szeteted-e a párod? Bocsi, de az én szememben ez a viselkedés nekem nem arra utal, hogy igen, bár tény és való tévedhetek és ennyiből nagyon nehéz ezt megítélni. Azért ha borzasztóan nagyon ocsmány stílusban beszélt a másik férfivel, akkor lehet, hogy kérdés hogy szetetnéd-e ezt a kapcsolatot folytatni. Az azért bocsi, de érdekelne, hogy miért is nem azonnal küldted el a másik pasit. Nem tudom, talán érdemes volna erről még egyszer beszélnetek a pároddal, próbáljatok meg higgadtan mindketten, valahogy úgy felhozni a témát, hogy nem veszekedni szeretnél csak tisztán látni és szeretnéd, hogy Ő is tisztán lásson. De nagyon óvatosan, és minél hamarabb, de ne olyan pillanatban amikor bármelyikőtök valami más miatt ideges, vagy épp ne adj isten valamelyikőtök családjában valami tragédia történt. Majd leírod, hogy mire jutottál, beszéltetek-e róla, ha igen, ki mit mondott, és hogy minden rendben van-e? Bízom benne, hogy hamar szent lesz a béke köztetek, bár idegen vagyok, de kíváncsi vagyok hogyan tovább?
szept. 17. 11:22
 29/29 anonim ***** válasza:
0%

Ez itt többrétegű és valójában pont az elejével van probléma mind a kettőtöktől.

Egyrészről nincs rendben, hogy odaült a pasika. Ettől függetlenül párod túlságosan erőszakos volt és ez eléggé rossz jel, de a történetből semmi jele nincs a másik fickó kirohanásának sem. Ha eltekintünk párod eddigi agresszivitásától, akkor a végén pedig - a kisfiú bevonását leszámítva - teljesen igaza volt. Mert pasika nem akarta abbahagyni és inzultálta. El kéne gondolkodni, hogy te ezt hagytad neki.

szept. 19. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!