Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mennyire vagytok toleránsak, ha az előre megbeszélt szex helyett, a végén csak sima találkozó, vagy alvás lesz?

Figyelt kérdés

Azért írtam az alvást is, mert érdekelne azon pasik véleménye is akik várták az estét, mert a párjuk pedzegette a dolgot, aztán mégis hátat fordított pedig nem is vesztetek össze.

Illetve a kudarcos randik, például mikor a pasi még nemkeveset utazik is, és mivel programotok van, ezért meg van beszélve, hogy jóval indulás előtt érkezzen, egy kis intim együtlétre. De mikor odaérsz, akkor a nő látványosan húzza az időt, pedig nem ez lenne az első alkalom.

2021. aug. 18. 08:17
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, megkérdezném mizu? Nem mindog van kedve az embernek hozzá, vagy nincs jól.
2021. aug. 18. 08:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem az első alkalom, akkor már az a történet, hogy már eddig is töltöttünk intim időt, csak most van valami gond, valami kizökkentette, nyugtalan lehet, stresszel stb. Ilyenkor érdemes inkább lelkizni, ölelkezni, mutatni, hogy elfogadjuk őt, nem helyezünk rá nyomást.

Ha viszont az első alkalomról van szó, és úgy visszakozik, akkor lehet nem vonzódik hozzánk. Ilyenkor is persze lehet az, amit az előbb leírtam, hogy stresszel, nyugtalan stb, izgul, persze ilyenkor se helyezünk nyomást, soha nem szabad, de a legelején inkább olyan, mintha inkább meggondolta volna magát a kapcsolat alakulását illetőleg.

2021. aug. 18. 08:25
 3/14 anonim ***** válasza:
33%
Párom maxon tolerans de abbol is szex lesz.
2021. aug. 18. 08:35
 4/14 anonim ***** válasza:
98%
Én nem tudtam, hogy ez így működik, hogy holnap 20:15-kor szex, és akkor tuti lesz kedve mindkét félnek. Nálam ez úgy működik, hogy ha az egyik félnek nincs hangulata hozzá, akkor kár erőltetni, mert abból nem sül ki semmi jó. Ellenben, nem egyszer volt már az, hogy valami miatt elment az egyikünk kedve a témától, akkor a másik mondta, hogy persze, semmi baj, ölelkeztünk kicsit és 5 perc múlva már nagyban toltuk :D
2021. aug. 18. 08:46
 5/14 anonim ***** válasza:
21%

Ha azt érzem hogy szándékosan játszik velem, mondhatni húz engem, azt nagyon vacakul viselem. Ha valami nyomós indoka van annak miért nem úgy viselkedik amit megbeszéltünk, akkor semmi probléma, ezt gond nélkül elfogadom, de utána éreztesse velem, hogy bepótoljuk.

Egyszeri alkalom még nem jelentene problémát, de ha ez sorozatos akkor tuti hogy rákérdeznék miért szórakozik velem?!

2021. aug. 18. 08:49
 6/14 anonim ***** válasza:
97%
Megölelném, mondanám hogy semmi baj, aztán alvás.
2021. aug. 18. 08:51
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
sosem beszéljük mg hogy holnap 12:15 és 12:30 között szexelünk. Komolyan vannak ilyen emberek, aki határidőnaplóba írják ezt előre 2 héttel?
2021. aug. 18. 08:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Mi eleve ritkán tudunk kettesben lenni, a legutóbb több mint 1,5 hete voltunk nálam kettesben, miközben amúgy egy cégnél dolgozunk. Napi szinten beszélünk, megy chat és minden nap írja, hogy várja a következő szexet. Szóval van ilyen, hogy meg van beszélve egy időpont, utána vittem covid oltásra, és még ő mondta, hogy jóval indulás előtt menjek. Nem az első eset, hogy hasonlóan alakul, teljesen kiszámíthatatlan, hogy a megbeszéltből a végén lesz-e valami, miközben húzza az agyam.
2021. aug. 18. 09:14
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ott helyben nem kíván. Vagy masztizott vagy csak nem vagy rá gerjeszto hatással amikor ott vagy eppen
2021. aug. 18. 09:17
 10/14 A kérdező kommentje:
#9 Ezt kizártnak tartom, mert akárhányszor meglát, fülig ér a szája. Látszik, hogy szeret velem lenni, és tudom, hogy a szexet is élvezi velem.
2021. aug. 18. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!