Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy bírjátok amikor a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bírjátok amikor a párotok hétvégi találkozó helyett inkább a munkát választja?

Figyelt kérdés

Szeretne haladni a melóval mert március végén le kell adni valamit.

Mondtam neki hogy nem gond, támogatom mindenben. De azért mégis csak a munkát választotta helyettem.

2021. márc. 17. 21:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

"Mondtam neki hogy nem gond, támogatom mindenben."

Mondtad, de nem gondoltad komolyan, mert mégis sértésnek vetted, hogy úgy döntött ahogy. Tehát nem támogatod mindenben, ez így csak üres közhely volt. Akkor támogatnád, ha ezt megértenéd és segítenéd.

De persze nem kell támogatnod, csak akkor ne mond azt, hogy "mindenben támogatod". Amit amúgy nem is célszerű tenni, legyen már önálló véleményed amiért ki is állsz. Te vele akartál lenni, akkor mond ezt, hogy "Szeretném, ha együtt töltenénk a hétvégét, vagy legalább annak egy részét".

2021. márc. 17. 21:06
 2/12 anonim ***** válasza:
34%

Ha pedig a not valassza akkor meg nem eleg celtudatos

Mindig van vmi baj

2021. márc. 17. 21:07
 3/12 anonim ***** válasza:
57%

Jajj te vagy az, aki múltkor kiakadt azon, hogy a pasija valami baromi jó pénzért túlórázott egy darab hétvégén, mert hogy te akkor is kirándulni akartál menni, és mit képzel?

Amúgy meg lehetne annyi eszed, hogy felfogd, hogy ha muszáj leadni valamit, amivel el van maradva, akkor azt meg kell csinálnia, mivel a munkájából él, attól meg nem lesz kenyér az asztalon, mert ti Szívek szállodáját néztek...

2021. márc. 17. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem nem gáz, ha halaszthatatlan. Én nem haragudnék meg.
2021. márc. 17. 21:10
 5/12 anonim ***** válasza:
70%
Egyszeri esetet nyilvánmeg lehet érteni! Akkor van gond, ha rendszeres/indokolatlan a plusz munka.
2021. márc. 17. 21:30
 6/12 anonim ***** válasza:
73%

"Mondtam neki hogy nem gond, támogatom mindenben. De azért mégis csak a munkát választotta helyettem."

Ezt csak én nem értem? :D

2021. márc. 17. 22:03
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Baszki, ha valaki nem dolgozik, akkor az a baj, ha dolgozik és ráér, akkor keressen több pénzt, ha több pénzt keres, akkor meg miért nem tud velem lenni? Valamit valamiért. Felelősséggel és sok pénzzel járó munkaköröknél sokat kell dolgozni és egyénileg is tanulni a munka mellett, fejlődni, konferekre járni...stb.

Inkább segíts neki, vagy ajánld fel, hogy készítesz neki valami finomat amíg dolgozik otthon (is), addig is legalább egy légtérben lesztek, együtt. Vagy hagyd ott és keress egy ALDI pénztárost.

2021. márc. 17. 22:11
 8/12 anonim ***** válasza:
83%

Minden heten van egy csitri felfogású akinek ez nem tetszik. Seggvakarásért ritkán fizetnek.

Foglald le magad. Menj dolgozni, tanulj, takaríts, pihenj..mittudomén. De ne hisztizzetek már ilyen miatt.

2021. márc. 18. 02:41
 9/12 anonim ***** válasza:
#6 a de előtti rész törlődik.
2021. márc. 18. 02:42
 10/12 anonim ***** válasza:
74%

Még nem hagyott ott?

Már múltkor is megmondtuk, hogy ne vergődjél már feleslegesen és foglald el magad, mert a párod nem lebujba ment, hanem DOLGOZIK. Neked úgy tűnik ez ismeretlen fogalom.

Ráadásul játszod a sértődöttet, passzív-agresszív modón. Értelmes ember már rég szakított volna veled.

2021. márc. 18. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!