Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jelenetet rendezett a párom egy sima kávézóban, és megalázott egy embert a gyereke előtt, teljesen elhidegültem, de jogosan?
Egész este nem aludtam a történés miatt, végig gondolkoztam, forgolódtam, a lényeg, egy sima kávézóban voltunk tegnap délután, és ameddig a párom elment a mosdóba odajött hozzám egy férfi, leült a helyére és megszólított.
Udvarias volt, nem volt tolakodó, de természetesen elutasítottam, mert van barátom, akit nagyon szeretek, vagy csak szerettem? De értékeltem a bátorságát és a példamutatását, mert a gyerekével jött, és így extra bátorság így kezdeményezni.
Ugyanis amikor kijött a mosdóból a pasi még a helyén ült, kezdetben teljesen nyugodt volt, majd a pasi mondta neki, hogy becsüljön meg engem, és vigyázzon rám mert egy kincs vagyok, erre az én pasim rákontrázott, hogy fogja be a pofáját, neki Ő ne mondja meg, hogy mit csináljon, éshogy amúgy is egy kretén fogyatékosnak tartja, mert ki az aki odamegy a másikhoz úgy, hogy ott van a széken egy férfi kabát.
Eddig a részig nekem nem is volt gondom az egésszel.
De a pasi aki odajött itt azt mondta a páromnak, hogy micsoda egy vesztes, aki erre teljesen kiakadt, és odament az egyedül ülő kisfiúhoz, és rámutatott a fickóra, hogy Ő az apád? Majd mondta neki, hogy nem az én gyerekem fog anya nélkül felnőni hanem a tied, szóval aki itt egy vesztes az a gyereked és azért mert még rendesen anyát sem tudsz választani.
A páromnak közben végig olyan sötét nézése és kisugárzása volt amilyet nem láttam még senkitől az életben, semmi érzelem nem volt rajta, pusztán egy célja volt, hogy a lehető legjobban földbetiporjon egy embert, biztosra vettem volna, ha eldurvul a helyzet, akkor rendőr viszi el a párom.
Nem tudom mit tegyek, mert egész eddig a 2 év 7 hónap alatt egy ilyen vagy hasonló dolog sem volt, de az a sötétség és az a nulla önkontroll amit bemutatott tegnap engem megijesztett.
Te mit szóltál volna, kérdező, ha kimész mosdóba, és mikor visszajössz, egy csajszika ott ül a helyeden és teszi a párodnak a szépet, majd elkezdi neked mondani, hogy mekkora kincs a párod, miközben a gyereke ott ül a másik asztalnál... ez abszurd.
Tehát a faszi ott ült a gyerekével, akire annyira nem figyelt, hogy másokat lesett inkább. Megtetszett neki egy nő, aki egy férfival volt. Valószínűleg ő is feltételezte, hogy a férfi a párod, ezért várta meg, hogy kimenjen a mosdóba. Majd a gyerekét otthagyva, szó nélkül odaül melléd, és elkezd flörtölgetni. A gyerek addig foglalja le magát, apának most áll a fasza. Jó példát mutat.
Ez basszus mekkora gáz. És te ennek a nyomoréknak fogod a pártját? A te szüleid is ezt csinálták? Random embereket mentek el felszedni, amíg veled voltak?
Kérdező, a párod helyében én úgy elkezdtem volna ordítozni a fickóval, hogy az egész étterem minket lesett volna, és a pincérek rohantak volna hozzánk, hogy mi baj van.
De velem ilyen nem történhetett volna meg, mert ha egy idegen férfi odaült volna a helyemre (mikor ott volt a férfikabát, tehát egyértelmű, hogy a feleségem nem egyedül van), akkor a feleségem azonnal és ellentmondást nem tűrően küldte volna el onnan, úgyhogy a férfi szóhoz sem jutott volna.
Teljesen igazat adok azoknak, akik azt feszegették, hogy neked a másik fickó kell a mostani helyett, azért akadtál ki a párodra. 2 év 7 hónap után 5 perc alatt odadobnád egy másikért. Aki a gyereke előtt akar nőket felszedni. Hatalmas jellem vagy!
Nos ez tényleg nagyon nem szép tőled, de hát ez van. Én is remélem, hogy feltűnik a párodnak milyen kis firma vagy és ő dob ki téged, hogy a lábad nem éri a földet.
Felháborító a hozzáállásod az idegen, gyerekét otthagyó "férfiéval" együtt.
"Ki mond ilyet egy gyerek előtt, hogy "anya nélkül fogsz felnőni"?!"
Ki megy el csajozni a gyereke előtt? Ezt a vermet a pasas magának ásta. Saját magát alázta meg a gyereke előtt.
Felnőttként realizálni kéne, hogy a tetteinknek következményei vannak, amitől anyuka már nem véd meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!