Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenetet rendezett a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenetet rendezett a párom egy sima kávézóban, és megalázott egy embert a gyereke előtt, teljesen elhidegültem, de jogosan?

Figyelt kérdés

Egész este nem aludtam a történés miatt, végig gondolkoztam, forgolódtam, a lényeg, egy sima kávézóban voltunk tegnap délután, és ameddig a párom elment a mosdóba odajött hozzám egy férfi, leült a helyére és megszólított.

Udvarias volt, nem volt tolakodó, de természetesen elutasítottam, mert van barátom, akit nagyon szeretek, vagy csak szerettem? De értékeltem a bátorságát és a példamutatását, mert a gyerekével jött, és így extra bátorság így kezdeményezni.

Ugyanis amikor kijött a mosdóból a pasi még a helyén ült, kezdetben teljesen nyugodt volt, majd a pasi mondta neki, hogy becsüljön meg engem, és vigyázzon rám mert egy kincs vagyok, erre az én pasim rákontrázott, hogy fogja be a pofáját, neki Ő ne mondja meg, hogy mit csináljon, éshogy amúgy is egy kretén fogyatékosnak tartja, mert ki az aki odamegy a másikhoz úgy, hogy ott van a széken egy férfi kabát.

Eddig a részig nekem nem is volt gondom az egésszel.

De a pasi aki odajött itt azt mondta a páromnak, hogy micsoda egy vesztes, aki erre teljesen kiakadt, és odament az egyedül ülő kisfiúhoz, és rámutatott a fickóra, hogy Ő az apád? Majd mondta neki, hogy nem az én gyerekem fog anya nélkül felnőni hanem a tied, szóval aki itt egy vesztes az a gyereked és azért mert még rendesen anyát sem tudsz választani.

A páromnak közben végig olyan sötét nézése és kisugárzása volt amilyet nem láttam még senkitől az életben, semmi érzelem nem volt rajta, pusztán egy célja volt, hogy a lehető legjobban földbetiporjon egy embert, biztosra vettem volna, ha eldurvul a helyzet, akkor rendőr viszi el a párom.

Nem tudom mit tegyek, mert egész eddig a 2 év 7 hónap alatt egy ilyen vagy hasonló dolog sem volt, de az a sötétség és az a nulla önkontroll amit bemutatott tegnap engem megijesztett.

szept. 16. 10:51
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
90%

Te mit szóltál volna, kérdező, ha kimész mosdóba, és mikor visszajössz, egy csajszika ott ül a helyeden és teszi a párodnak a szépet, majd elkezdi neked mondani, hogy mekkora kincs a párod, miközben a gyereke ott ül a másik asztalnál... ez abszurd.

Tehát a faszi ott ült a gyerekével, akire annyira nem figyelt, hogy másokat lesett inkább. Megtetszett neki egy nő, aki egy férfival volt. Valószínűleg ő is feltételezte, hogy a férfi a párod, ezért várta meg, hogy kimenjen a mosdóba. Majd a gyerekét otthagyva, szó nélkül odaül melléd, és elkezd flörtölgetni. A gyerek addig foglalja le magát, apának most áll a fasza. Jó példát mutat.

Ez basszus mekkora gáz. És te ennek a nyomoréknak fogod a pártját? A te szüleid is ezt csinálták? Random embereket mentek el felszedni, amíg veled voltak?

szept. 16. 11:20
 12/29 anonim ***** válasza:
84%
Bármibe lefogadnám hogyha meg nem szólt volna neki be akkor az lenne a bajod mert akkor milyen "férfiatlan" már, hogy nem tudja magát megvédeni. Nem a partnered rendezett jelenetet hanem a férfi aki sunyi módon amikor nem volt ott a párod leült melléd és még volt képe amikor visszatért becsületről pofázni majd vesztesként megbélyegezni. Hogyhogy nem forrt fel a véred a viselkedése miatt? Miért az állítólagos szerelmed a rossz a történetben? Hát azért mert egyáltalán nem szereted őt.
szept. 16. 11:22
 13/29 anonim ***** válasza:
95%
Itt a párod alázták meg ketten is. Te és az a pasi...
szept. 16. 11:45
 14/29 anonim ***** válasza:
57%
13. Igy van.. halatlan a kerdezo es vmi baj van a szemleletevel.
szept. 16. 11:48
 15/29 anonim ***** válasza:
85%

Kérdező, a párod helyében én úgy elkezdtem volna ordítozni a fickóval, hogy az egész étterem minket lesett volna, és a pincérek rohantak volna hozzánk, hogy mi baj van.

De velem ilyen nem történhetett volna meg, mert ha egy idegen férfi odaült volna a helyemre (mikor ott volt a férfikabát, tehát egyértelmű, hogy a feleségem nem egyedül van), akkor a feleségem azonnal és ellentmondást nem tűrően küldte volna el onnan, úgyhogy a férfi szóhoz sem jutott volna.

Teljesen igazat adok azoknak, akik azt feszegették, hogy neked a másik fickó kell a mostani helyett, azért akadtál ki a párodra. 2 év 7 hónap után 5 perc alatt odadobnád egy másikért. Aki a gyereke előtt akar nőket felszedni. Hatalmas jellem vagy!

szept. 16. 11:48
 16/29 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen jogosan hidegültél el tőle. Ki mond ilyet egy gyerek előtt, hogy "anya nélkül fogsz felnőni"?! Szegény gyerek. Kellene a fenének egy ilyen proli "férfi".
szept. 16. 11:53
 17/29 anonim ***** válasza:
95%
Remelem ki fog dobni a baratod.. nagyon nem erdemled meg ot. Aki ilyen kinos helyzetbe hozza a parjat es nem kildi el egybol a ra repulo ferfit az meg erdemli.
szept. 16. 11:55
 18/29 anonim ***** válasza:
87%

Nos ez tényleg nagyon nem szép tőled, de hát ez van. Én is remélem, hogy feltűnik a párodnak milyen kis firma vagy és ő dob ki téged, hogy a lábad nem éri a földet.

Felháborító a hozzáállásod az idegen, gyerekét otthagyó "férfiéval" együtt.

szept. 16. 12:03
 19/29 anonim ***** válasza:
92%

"Ki mond ilyet egy gyerek előtt, hogy "anya nélkül fogsz felnőni"?!"

Ki megy el csajozni a gyereke előtt? Ezt a vermet a pasas magának ásta. Saját magát alázta meg a gyereke előtt.

Felnőttként realizálni kéne, hogy a tetteinknek következményei vannak, amitől anyuka már nem véd meg.

szept. 16. 12:05
 20/29 anonim ***** válasza:
92%
A párod kicst túltolta a dolgot, a gyereket nem kellett volna belevenni. De te is egy alja senki vagy, amiért nem küldted el azonnal a flörtölő pasast, főleg hogy tényleg látta, hogy ott van a kabát, tehát egy párkapcsolat szentségét semmibe vevő aljadék erkölcstelen f... (valszeg nem véletlen nincs ott mellette az asszony, mert azt is megcsalta). Sztem te nem szereted a párod, és most próbálsz találni ürügyet a szakításra, hogy ne te tűnhél szívtelen senkinek.
szept. 16. 12:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!