Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jelenetet rendezett a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jelenetet rendezett a párom egy sima kávézóban, és megalázott egy embert a gyereke előtt, teljesen elhidegültem, de jogosan?

Figyelt kérdés

Egész este nem aludtam a történés miatt, végig gondolkoztam, forgolódtam, a lényeg, egy sima kávézóban voltunk tegnap délután, és ameddig a párom elment a mosdóba odajött hozzám egy férfi, leült a helyére és megszólított.

Udvarias volt, nem volt tolakodó, de természetesen elutasítottam, mert van barátom, akit nagyon szeretek, vagy csak szerettem? De értékeltem a bátorságát és a példamutatását, mert a gyerekével jött, és így extra bátorság így kezdeményezni.

Ugyanis amikor kijött a mosdóból a pasi még a helyén ült, kezdetben teljesen nyugodt volt, majd a pasi mondta neki, hogy becsüljön meg engem, és vigyázzon rám mert egy kincs vagyok, erre az én pasim rákontrázott, hogy fogja be a pofáját, neki Ő ne mondja meg, hogy mit csináljon, éshogy amúgy is egy kretén fogyatékosnak tartja, mert ki az aki odamegy a másikhoz úgy, hogy ott van a széken egy férfi kabát.

Eddig a részig nekem nem is volt gondom az egésszel.

De a pasi aki odajött itt azt mondta a páromnak, hogy micsoda egy vesztes, aki erre teljesen kiakadt, és odament az egyedül ülő kisfiúhoz, és rámutatott a fickóra, hogy Ő az apád? Majd mondta neki, hogy nem az én gyerekem fog anya nélkül felnőni hanem a tied, szóval aki itt egy vesztes az a gyereked és azért mert még rendesen anyát sem tudsz választani.

A páromnak közben végig olyan sötét nézése és kisugárzása volt amilyet nem láttam még senkitől az életben, semmi érzelem nem volt rajta, pusztán egy célja volt, hogy a lehető legjobban földbetiporjon egy embert, biztosra vettem volna, ha eldurvul a helyzet, akkor rendőr viszi el a párom.

Nem tudom mit tegyek, mert egész eddig a 2 év 7 hónap alatt egy ilyen vagy hasonló dolog sem volt, de az a sötétség és az a nulla önkontroll amit bemutatott tegnap engem megijesztett.

szept. 16. 10:51
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
A férfi volt a hunyó aki hozzád ült anélkül, hogy megengedtek neki és nem elég ez még kéretlen tanácsokat is osztogatott a párodnak, vesztesnek nevezte. A párod csak védekezett és valahol igaza van/lehet ha elvált szülők gyermeke a gyerkőc. Indok nélkül valakinek tippeket adni és még le is lúzerezni ismeretlenül irtó udvariatlan, bunkó dolog. Te az ismeretlen férfi oldalára állsz ami nem baj, nyugodtan szakíts. A párod majd talál hozzá való társat. Nyilván nem te vagy az.
szept. 16. 10:58
 2/29 anonim ***** válasza:
90%
Hát nem tudom, aki szó nélkül leülne mellém, aztán meg nyalná a seggem, arra én magam is sötéten néznék. Plusz a gyereke előtt? Mekkora nyomorék.
szept. 16. 11:00
 3/29 anonim ***** válasza:
83%
1-es válaszolóval abszolút egyetértek.
szept. 16. 11:00
 4/29 anonim ***** válasza:
79%

Már egy ideje elhidegültél tőle csak az incidensre fogod.

Nem tudom mi okozta, de jó kifogásként szolgál számodra az eset.

Én is amondó vagyok, hogy hagyd útjára menni a pasidat.

Egyébként nem vagy te kincs, jól jár nélküled.

Eléggé gáz amit leművelt a faszi és ha te egy mukkot se szóltál a pasid védelmére kezet foghatsz vele.

(Remélem trollkodsz.)

szept. 16. 11:08
 5/29 anonim ***** válasza:
37%
4, azért nem kell sarki kuurva módra beszélni.
szept. 16. 11:09
 6/29 anonim ***** válasza:
68%

6

Miért ne? Egyértelmű a helyzet, a drága neki imponált az apuka benyalása, nyugodtan összejöhetne vele. Hiányzik neki, hogy valaki benyaljon neki a párján kívül és persze a másik farok is. Még, hogy szereti, ja nagyon ha csak hallgatott és még a párja ellen is beszél.

szept. 16. 11:12
 7/29 anonim ***** válasza:
79%

A felháborodást megértem, talán túlreagálta. Ha ez egy falusi diszkóban esik meg, akkor nem csodálkoznék, de micsoda pofa kell ahhoz, hogy valaki a nőmhöz üljön addig a két percig, amíg budoárra megyek, az meg aztán végleg sok, hogy még kioktat, hogy becsüljem meg.

Ha kiábrándultál, a te dolgod, de én maga öntöttem volna az idegen faszi arcába a kávét egy ilyen beszólás után.

szept. 16. 11:13
 8/29 gergelice16 ***** válasza:
87%

A férfi aki odaült, rád hajtott, miközben látható volt, hogy nem egyedül vagy, az nem volt szép tőle. De mikor visszjött a párod, és ő továbbra sem hagyta abba a bókolást, az már egyenesen sértő volt a párod számára.

Hogy jobban megértsd: Ezzel a "becsüljön meg téged, és vigyázzon rád" dumával igazából az volt a célja, hogy azt mutassa, ő mennyivel jobb férfi a párodnál. Ezzel a dumával gyakorlatilag a párodat semmibe vette, és előtte kijelentette, hogy ő vele jobban járnál. Rendkívül sértő. Érthetően bedühödött, és dühből olyanokat mondott, amit normálisan nem mondott volna. Nyílván optimálisabb lenne, ha nem dühödött volna ennyire be, és mondjuk szó nélkül hagyja vagy max gúnyosan odaszól valamit, nem kellett volna jelenetet rendeznie. De értsd meg, hogy mennyire sértő volt, amit ez a férfi csinált. A körülmények bőven ellensúlyozzák ezt a cselekedetet, és szerintem ez így még nem ok a szakításra.

szept. 16. 11:13
 9/29 anonim ***** válasza:
88%
A parod reakcioja normalis volt mivel szeret teged , a gyerekkel kisse tulzasba vitte. Aki oda ult hozzad az meg a tipikus ra megyek mindenkire es jatszom a jo lelkut meg a rendes ferfit.. A gyerek anyja sincs veletlen vele. Amugy ez rgy kamu kerdes szerintem es az egyedul allo gyerekes apakat akarja az egbe marasztalni es ossze ugrasztani masokkal .
szept. 16. 11:15
 10/29 anonim ***** válasza:
95%
Mint ha azt mondta volna ismeretlenul a parodnak hogy nem erdemel meg teged.. ilyent csak egy beteg ember csinal , tehat komoly gondok lehetnek annak az apanak a fejeben.
szept. 16. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!