Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudnék visszahangolódni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék visszahangolódni a férjemre?

Figyelt kérdés

Eléggél kihűlt a kapcsolatunk. Én mindent megpróbáltam megtenni, de egyedül kevés voltam, a férjem szerint minden rendben volt.

Mikor nagyon feszegettem például az intimitással kapcsolatos dolgokat, akkor megkaptam, hogy már nem kíván, mert meghíztam és egyébkent is, majdnem 20 év után unalmas lenne az egész. Szépen lassan én is elengedtem a dolgot. Piszok nehéz volt, de leneveltem magam mindenről.

Most valahogy a férjem észbe kapott, hogy mennyire eltávolodtunk és próbál közeledni. Nekem viszont már nem megy. Folyamatosan az jár a fejemben, hogy ez csak megjátszás, hiszen, ha akkor nem kívánt, nem kereste a társaságomat, akkor most miért is tenné. Erre azt mondta, hogy akkor csak meg akart bántani, mert dühös volt rám, amiért piszkáltam a problémák miatt, amit ő akkor meg nem akart látni.

Mit tudnék tenni? Hogyan tudnék hozzá visszatalálni?

szept. 15. 09:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%

Hát... előtte a lehetőség, hogy udvaroljon neked.

Bár ez tényleg nagyon fura, hogy addig nem kellettél neki, most meg igen? Nem volt szerető a képben véletlenül? Persze lehet ez utólag mindegy is...

De ami a legfontosabb, hogy saját magadra koncentrálj. Csinálj magadból egy boldog, mosolygós nőt. :) Járj el fodrászhoz, cserélj ruhatárat, éld meg a hobbijaidat. Magadba fektess, mert bármi is lesz a vége (együtt vagy külön) az a tiéd marad:)

szept. 15. 09:55
 2/14 anonim ***** válasza:
5%

Ők például nagyon jók: [link]

Szerintem az a legfontosabb, hogy te jól érezd magad. Lehet ez segít visszatalálni a férjedhez is.

szept. 15. 09:58
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, a férjed nem jött be valami nőnek, ezért a szexhiány nagy úr. Mitől változna meg bármi is? Ez nem időjárás.
szept. 15. 10:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
2. Ne, légyszi neeee!!!
szept. 15. 10:06
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jo nagy szemet, ha direkt meg akart bantani. Milyen erett, felnott viselkedes. Egyedul keves vagy rendbe hozni ezt, en elvaltam volna akkor.
szept. 15. 10:13
 6/14 anonim ***** válasza:
0%

4

Mit ne?

Ne legyen egy vonzó, csinos nő? Aki ha mondjuk nem kell a férjének, majd másik férfival boldog lehetne simán?

Ez csak egy lehetőség, amit linkeltem. Van még 100 másik dolog, amivel tud saját magán foglalkozni.

Őszintén szólva az volt a Kérdező történetében a legszomorúbb, hogy lemondott saját magáról:( Ezek - az apróságoknak tűnő dolgok - mind mind segíthetnek visszaállítani az elveszett önértékelést.

szept. 15. 10:13
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát vagy volt valaki más a képben aki most dobta, vagy ez a ritkább hogy átgondolta a dolgaitok.

De kérdés mennyi idő telt el aközött hogy te kozeledtél és a mostani helyzet között

szept. 15. 10:17
 8/14 anonim ***** válasza:

6

Ha a holgynek onbizalmi problemai vannak, vagy kell valaki, aki egy kis lelket ont bele, akkor ne ilyen onjelolt stilustabacsadokhoz meg coachokhoz menjen, hanem mondjuk pszichologushoz, aki egy kepzett szakember es segit feltarni a problema mogott huzodo okokat.

szept. 15. 10:21
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

8. Köszönöm hogy helyettem is leírtad. A mai világunk öngólja pont az, hogy önjelölt nullák a sz@rt díszcsomagolásba árulják arany árba. A trükk lényege hogy valamilyen alapvető vágyat elégíts ki látszatra. Olyan körítést csinálj mintha neked csodás lenne az életed, ezzel hitelessé teszed magad látszatra. A verebek meg azt hiszik ha fizetnek valamiért, akkor az ő életük is sikeres lesz. Én elég sok üzleti és életviteli “szeánszon” vettem már részt. Összeollózott lózungok, általánosítások, ködbe beszélések. Ennyi. Az ott elhangzottakat mindenki tudta eddig is, de hát na, egy kócs mondta.

Egy a lényeg! Mindenki önmaga tudja önmagát megváltoztatni, a megváltás nem létezik, ez pedig lehangoló hír sokak számára.

szept. 15. 10:29
 10/14 anonim ***** válasza:
21%

8

Test és lélek együtt van, és oda-vissza hatnak. A sport például endorfint termel.

Hidd el, rengeteg pozitív hatással van az (is!), ha kívülről rendben érezzük magukat. Nekünk nőknek ez nagyon fontos tud lenni... Amiatt ajánlottam, mert a hölgynek elsősorban a vonzalom/szexualitás/önértékeléssel vannak problémái, ami azért erősen egy külsődleges tényező is.

Nyilván lelki tényező is.

Nyilván ez nem zárja ki, hogy pszichológus segítségét is igénybe vegye.

De hidd el, bármilyen pszichológustól erősebb löket tud lenni a női önbizalomban a gyakorlati visszajelzés, ha azt mondják nekünk, hogy "de csinos vagy" vagy "de jól áll neked" vagy "ragyog az arcod ettől a színtől". Próbáld ki, egy random nőn is, hogy úgy őszintén megdicséred, rögtön felderül az arca, garantálom. :)

szept. 15. 10:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!