Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rengeteget alszik a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget alszik a párom, kevés minőségi idő, szakítsak?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, minden jó lenne ha nem aludna ennyit, olyankor nem lehet felkelteni, nem lehet rávenni semmire. Képes 16 órákat is aludni egyhuzamban aztán még utána is vissza aludni. (Hétvégék, ünnepnapok). Hétköznap sokat dolgozik, ácsként.

Próbáltam már vele erről beszélni, de olyankor mindig basztatásnak éli meg.

Nekem meg ez kevés, már nem is várom a hétvégéket mert általában havi 4 hétvégéből 3 úgy telik, hogy hagyjam aludni. Az itthoni teendőket megcsinálja, de ha pont nincs semmi feladat és tudnánk minőségi időt tölteni akkor általában ez megy. Bár néha szereti halogatni is a dolgokat. Illetve ha be van tervezve valami program általában eljön velem de azokat is mindig én találom ki. Spontán nem nagyon lehet semmi értelmeset csak ha be van tervezve és mondogatom neki hétköznap, hogy hétvégén menjünk már el. Néha úgy érzem csak nyűg neki ez az egész kapcsolat már de ezt persze tagadja. De szerintem ő nagyon jól meglenne ha nem csinálnánk mást csak dolgoznánk meg aludnánk😂 Ti szakítanátok?

szept. 14. 23:06
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
73%
Menjen el dokihoz, nézesse meg magát.
szept. 15. 15:33
 42/43 anonim ***** válasza:
Különben tényleg lehet betegség, lehet depresszió, alvászavar, de akár tüdő vagy szív probléma is, és akkor erre nem vizsgáltatja ki, hanem továbbra is fizikai munkát végez, de ez is csak egy tipp, de a körzetihez el kellene mennie. De mi van ha nem talál más munkát vagy ha nagyon beteg? De a fizikai munka fárasztó, de a fizikai fáradtságot legalább ki lehet pihenni, a szellemet sajnos nem. Persze akkor sincs rendben van valami köztetek, de Nála sem.
szept. 15. 19:27
 43/43 anonim ***** válasza:
40%

Milyen kapcsolat az ilyen? Ő mit tesz ebbe a kapcsolatba? 7 éve vagytok együtt, kezed megkérte egyáltalán?

Neki teljesen megfelel, hogy eszik, alszik, meg dolgozik? Nincs igénye semmire az ég világon, nincsenek hobbijai sem, nem jár sportolni, nem akar időt tölteni veled minőségben?

Szerintem nem szeret, csak egy nagyon kényelmes opció vagy neki. Ha kedve van, megdughat, takarítasz utána, ott vagy neki, de amikor neked volna rá szükséged, akkor meg inkább végig alussza a napot. És akkor még fizetteti veled mindennek a felét? Inkább lennék egyedül, mert eltelnek az évek, és nem halad semerre ez az egész.

szept. 15. 19:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!