Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rengeteget alszik a párom, kevés minőségi idő,
szakítsak?
Figyelt kérdés
7 éve vagyunk együtt, minden jó lenne ha nem aludna ennyit, olyankor nem lehet felkelteni, nem lehet rávenni semmire. Képes 16 órákat is aludni egyhuzamban aztán még utána is vissza aludni. (Hétvégék, ünnepnapok). Hétköznap sokat dolgozik, ácsként.
Próbáltam már vele erről beszélni, de olyankor mindig basztatásnak éli meg.
Nekem meg ez kevés, már nem is várom a hétvégéket mert általában havi 4 hétvégéből 3 úgy telik, hogy hagyjam aludni. Az itthoni teendőket megcsinálja, de ha pont nincs semmi feladat és tudnánk minőségi időt tölteni akkor általában ez megy. Bár néha szereti halogatni is a dolgokat. Illetve ha be van tervezve valami program általában eljön velem de azokat is mindig én találom ki. Spontán nem nagyon lehet semmi értelmeset csak ha be van tervezve és mondogatom neki hétköznap, hogy hétvégén menjünk már el. Néha úgy érzem csak nyűg neki ez az egész kapcsolat már de ezt persze tagadja. De szerintem ő nagyon jól meglenne ha nem csinálnánk mást csak dolgoznánk meg aludnánk😂 Ti szakítanátok?
Nem látom értelmét ennek a kapcsolatnak a jelenlegi formájában.
szept. 14. 23:11
2/43 anonim válasza:
Fogalmazás órát vegyél inkább!
szept. 14. 23:16
3/43 anonim válasza:
Neked nincs munkád és hobbid?
szept. 14. 23:22
4/43 A kérdező kommentje:
Valóban csapongó lett a kérdésem, mert először csak a lényeget akartam írni. De azért szerintem érthető.
szept. 14. 23:23
5/43 A kérdező kommentje:
Van munkám, vendéglátásban dolgozom és én is elég sokat megyek. De nekem még utána is lenne igényem a minőségi időre a párommal. Úgyhogy igazából arra lennék kíváncsi, hogy normális-e hogy ennyit alszik valaki, mert szerintem nem. Többször is mondtam neki, hogy egy vérkép nem ártana, de szerinte én ezt túlreagálom és nem értem meg, hogy csak simán fáradt mint mindenki más aki fizikai munkát végez. Erre lennék kíváncsi, hogy tényleg ez lenne-e a megszokott.
szept. 14. 23:28
6/43 anonim válasza:
Szerintem neked senki nem való, mert ha mondjuk megházasodnál a jóban rosszbanból
csak a jóbant választanád.
szept. 14. 23:32
7/43 anonim válasza:
Sokat dolgozik a párod, en megértem, hogy ez után nem akar még pluszban eljárkálni. Otthoni közös tevékenységekre sem vevő?
szept. 14. 23:40
8/43 A kérdező kommentje:
Hétköznap sokkal jobban vevő rá, mint hétvégén. Ez a furcsa, hétköznap pont nem várnám el tőle, pihenjen. Viszont hétvégén jó lenne együtt lenni, úgy mint mások, de ő pont addigra merül le teljesen és kicsit olyan mintha egy másik ember lenne.
szept. 14. 23:45
9/43 anonim válasza:
Nagyon fontos megérteni, hogy aki egész héten kemény fizikai munkát végez, az hétvégén nem akar programokra menni. Volt ilyen időszakom, nem hittem el előtte, hogy létezik ilyen. A jövőre nézve az a megoldás, hogy más munkát kellene nézni, ami nem ennyire fárasztó. Ezt viszont neki kell belátnia. Majd télen látni fogod, ha nincs olyan sok munka, hogy sokkal kaphatóbb lesz mindenre.
szept. 15. 04:41
10/43 anonim válasza:
Egyrészt fizikai munkát végez levegőn. Másrészt hét közben hány órát alszik egy éjszaka? Erről e nélkül nem lehet normális választ írni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!