Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rengeteget alszik a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget alszik a párom, kevés minőségi idő, szakítsak?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, minden jó lenne ha nem aludna ennyit, olyankor nem lehet felkelteni, nem lehet rávenni semmire. Képes 16 órákat is aludni egyhuzamban aztán még utána is vissza aludni. (Hétvégék, ünnepnapok). Hétköznap sokat dolgozik, ácsként.

Próbáltam már vele erről beszélni, de olyankor mindig basztatásnak éli meg.

Nekem meg ez kevés, már nem is várom a hétvégéket mert általában havi 4 hétvégéből 3 úgy telik, hogy hagyjam aludni. Az itthoni teendőket megcsinálja, de ha pont nincs semmi feladat és tudnánk minőségi időt tölteni akkor általában ez megy. Bár néha szereti halogatni is a dolgokat. Illetve ha be van tervezve valami program általában eljön velem de azokat is mindig én találom ki. Spontán nem nagyon lehet semmi értelmeset csak ha be van tervezve és mondogatom neki hétköznap, hogy hétvégén menjünk már el. Néha úgy érzem csak nyűg neki ez az egész kapcsolat már de ezt persze tagadja. De szerintem ő nagyon jól meglenne ha nem csinálnánk mást csak dolgoznánk meg aludnánk😂 Ti szakítanátok?

szept. 14. 23:06
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
70%
Kerdezo en is voltam ilyen kapcsolatban h annyibol allt h munka alvas. Baromi rossz erzes h tartassz 1 lakotarsat mert gyakorlatikag az. 1 ilyen ferfinak nem valo kapcsolat, az ilyen melozzon meg aludjon. Mert 1 kapcsolatot apolni kell. 1 kapcsolat nem alvasbol meg munkabol all. Nos mimor en igy jartam, meg kondtam mind a 2 faszinak h en nemmigy kepzelem el a kapcsolatot es szakitottam veluk. Megertem h fardtak csak akkor ne tartsanak baratnot.
szept. 15. 11:25
 22/43 A kérdező kommentje:
Van benne valami. Úgy érzem, hogy én próbáltam alkalmazkodni, túl vagyunk már azon is, hogy viszem neki a reggelit meg ágyba kávét, de aztán ugyanúgy vissza alszik, akkor is ha előtte való nap nagyon korán lefeküdt. Idegörlő már, és kezdek én is életunt lenni emiatt
szept. 15. 11:28
 23/43 anonim ***** válasza:
89%
Az ilyen férfiaknak csak ápolónéni kell.
szept. 15. 11:30
 24/43 anonim ***** válasza:
26%
24! Gondolom, sok pénzt visz haza. Ha vált és kevesebbet keres, gondolom, akkor az lesz a probléma.
szept. 15. 11:40
 25/43 anonim ***** válasza:
41%
#25 Nem tudom. Nekem van elég pénzem, hogy ne kelljen eltűrni egy lusta faszit. 🤷 Akinek ennyi az igénye az életre, mint ennek a férfinak, az éljen egyedül. Minek neki nő tulajdonképpen?
szept. 15. 11:43
 26/43 A kérdező kommentje:
Nem jól gondolod, én a könnyebb munkáját támogattam évekkel ezelőtt, kevesebb fizetésért. Nem érdekel a "sok" pénz mivel én is keresek és fele-fele minden. A párom viszont ragaszkodik a munkájához.
szept. 15. 11:45
 27/43 anonim ***** válasza:
Kérdező, az lehet, de az is biztos, hogy nem minden nő ilyen.
szept. 15. 12:23
 28/43 A kérdező kommentje:
Mármint milyen? Nem tudom most mire gondolsz pontosan.
szept. 15. 12:28
 29/43 anonim ***** válasza:
86%
Ha elmennél, fel se tűnne neki a hiányod. Max abból, hogy nincs kimosva és megfőzve.
szept. 15. 12:35
 30/43 anonim ***** válasza:
54%
Hagyd el, legalább kialussza magát rendesen.
szept. 15. 12:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!