Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rengeteget alszik a párom,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rengeteget alszik a párom, kevés minőségi idő, szakítsak?

Figyelt kérdés

7 éve vagyunk együtt, minden jó lenne ha nem aludna ennyit, olyankor nem lehet felkelteni, nem lehet rávenni semmire. Képes 16 órákat is aludni egyhuzamban aztán még utána is vissza aludni. (Hétvégék, ünnepnapok). Hétköznap sokat dolgozik, ácsként.

Próbáltam már vele erről beszélni, de olyankor mindig basztatásnak éli meg.

Nekem meg ez kevés, már nem is várom a hétvégéket mert általában havi 4 hétvégéből 3 úgy telik, hogy hagyjam aludni. Az itthoni teendőket megcsinálja, de ha pont nincs semmi feladat és tudnánk minőségi időt tölteni akkor általában ez megy. Bár néha szereti halogatni is a dolgokat. Illetve ha be van tervezve valami program általában eljön velem de azokat is mindig én találom ki. Spontán nem nagyon lehet semmi értelmeset csak ha be van tervezve és mondogatom neki hétköznap, hogy hétvégén menjünk már el. Néha úgy érzem csak nyűg neki ez az egész kapcsolat már de ezt persze tagadja. De szerintem ő nagyon jól meglenne ha nem csinálnánk mást csak dolgoznánk meg aludnánk😂 Ti szakítanátok?

szept. 14. 23:06
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
53%
Szex van rendesen?
szept. 15. 12:38
 32/43 A kérdező kommentje:
Még igen, bár magunkhoz képest szépen kezd csökkenni az is.
szept. 15. 12:48
 33/43 anonim ***** válasza:
56%
Nehogy már bevédjétek a pasit, az eszem megáll! :D Oké, hogy fizikai munkát végez es fáradt, de akkor legyen hajlandó kompromisszumra, vagy váltson munkahelyet, vagy tegyen érte, hogy ne legyen ennyire fáradt, vagy akkor ne legyen barátnője. :D Egy párkapcsolat nem arról szól, hogy élsz a másik mellett, amikor a másik jelzi, hogy valami nem jó es te szarsz rá... Ugyan már, ki me mosdassátok már. Még a kérdező a szemét, hogy néha minőségi időt akar tölteni a saját párjával ahelyett, hogy csak nézi, hogy alszik. :D Vannak itt fura emberek...
szept. 15. 13:45
 34/43 anonim ***** válasza:
61%
Egy ilyen férfi mit tud nyújtani neked?
szept. 15. 13:53
 35/43 anonim ***** válasza:
24%
Hahó! Az az ember nem egy dagadt lusta csávó, ÁCS, aki egész nap melózik, nem egy telefonozós, csicska, kocka! Mi az, hogy bevédjük..., valami miatt vagy hulla fáradt, vér oxigénre tippelek, hétvégére, vagy párkapcsolati depresszió, inkább alszik, mint "vele" legyen, ennyi.
szept. 15. 14:10
 36/43 anonim ***** válasza:
78%
Nem, itt arról van szó, hogy nincs igénye a nőjére. Nekem mindig volt, akármilyen fáradt is voltam.
szept. 15. 14:12
 37/43 anonim ***** válasza:
... az is lehet.
szept. 15. 14:21
 38/43 A kérdező kommentje:
34-es gondolom a kérdés költői, de azért megválaszolom:D Amikor tudunk együtt időt tölteni, az még mindig nagyon jó, csak hát ugye azt sokszor győzzem kivárni. Illetve veszekedni máson nem is nagyon szoktunk, 7 év alatt sok jó is történt, emiatt nehezebb a döntés. Plusz a párom és a környezetem is belém magyarázta, hogy ez nem olyan nagy dolog, ezért voltam kíváncsi kívülállók véleményére
szept. 15. 14:50
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Fogd már fel, hogy beteg, ha más nem az anyja bevonásával, doki! Kardiológia először.
szept. 15. 14:54
 40/43 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen mindegy, mit mond a környezeted. Nem nekik kell vele élni. Ha beteg, ha nem, az ő felelőssége, nem csecsemő már. Ha akarna, változtatna ezen a helyzeten, ha lenne rá igénye. Inkább ne pazarold a fiatal éveidet. Más férfi fog találni a számodra és a kapcsolatotokra időt.
szept. 15. 14:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!