Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már amikor érezted hogy a párod " átesett a ló túloldalára "?
Az rendben van hogy segítsük a parunkat vagy tegyünk meg dolgokat neki.
Na de volt olyan hogy úgy érezted hogy kezd ez sok neked?
Volt egy idő amikor a személyes felszolgálója voltam.
Az alap volt, hogy csinálok neki reggelit (akkor is ha én mentem hamarabb dolgozni, ha ő ment hamarabb én is felkeltem és megcsináltam neki).
Vacsorát is mindig megcsináltam neki természetesen.
Leültünk enni a tv elé és bármi kellett neki (pl: víz, zsepi..akármi) akkor rögtön jött a "babám hozd már be légyszi" eszébe nem jutott neki felállni érte, én hülye meg hoztam is.
Ez ment évekig, eleinte nem zavart...szépen fokozatosan kezdtem rájönni, hogy ez nem feltétlen normális.
Akkor telt be a pohár mikor elkezdtem más edzésre járni. Ez azt jelenti, hogy este 8-tól 9-ig edzés és kb fél 10 re értem haza.
Megkértem, hogy legalább ezen a 2 napon csinálja meg a vacsoráját mire hazaérek mert nincs kedvem még 10-ig a konyhában állni úgy, hogy 05:30-kor kelek.
Ez gondolhatjátok, hogy nem nagyon sikerült neki...
Volt egy két nagy veszekedésünk erről, helyre tettem.
Úgyhogy már két éve reggelit egyáltalán nem csinálok neki csak hétvégén.
Vacsorát ha későn érek haza nem csinálok ha a feje tetejére áll akkor sem.
#1 Hasonló volt nálunk is. Plusz menjek vásárolni, ezt vegyél, azt vegyél, egy fillért nem adott bele. Korábban mindig komoly megtakarítással zártam a hónapot, az említett időszakban többször is negatív volt a mérleg. Besokalltam, és leállítottam az egészet, mindenki él a saját barlangjában, a saját pénzéből. Akinek nem tetszik, elmehet.
N
Volt.
A gyerek születése előtt ketten vittük a háztartást, aztán utána már azt is el akarta várni, hogy én készítsem ki a ruhát, amit másnap felvesz.
Na ott mondtam, hogy ha nem áll vissza a dolog az eredeti állapotba, akkor el fogunk válni.
Azóta összeszedte magát, megint felesben megy minden.
5 vagyok.
Értem, de nekem egy nő sem csinált reggelit stb. Tehát ez folyamat kérdése. Valamit tudnak ezek a férfiak hogy gyakorlatilag szolgájuk a nő. Ezért gondoltam a sok pénzre vagy a jó szexre. Mi más miatt lesz cseléd egy nő?
Azért mert szerelmes 7-es.
Plusz jellem kérdése is, bennem megvan az anyáskodó, szolgalelkű hajlam....de azért a lof@sznak is van vége :D
Nekem nem pénzes a párom.
A szex jó, de nekem ez egy párkapcsolatban alap.
1 voltam.
Ok. Akkor már csak az a kérdésem hol találok ilyen nőket? A gyakorin kívül.
Mert nekem is jó lenne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!