Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Legtöbbször írásban el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legtöbbször írásban el lehet érni, hogy egy férfi haragja csillapodjon és ne fajuljon el egy helyzet nőverésig? Szerencsére valahogy sikerült még mindig leállítanom időben.

Figyelt kérdés
Egyelőre vannak csip-csup vitáim a párommal, de szerencsére nem még ütött meg, nem is lendült felém a keze. Most jutottam el oda, hogy a különbözőségünk okai az írásbeli kommunikáció újabb hiánya. (Tavasszal még nem állt fenn ez a helyzet...)

#rendetlenség felszámolása #baleset utáni rehabilitáció
szept. 13. 06:29
1 2 3
 1/21 A kérdező kommentje:

Sikeresen lehiggad. Megnyugtatom, hogy ne a lobbanékony oldala legyen előtérben. Felütötte a fejét a kapcsolatban a hűtlenség is, az ő oldaláról.

Mintha a könnyed szórakozás lenne az ő erőssége. Nekem pedig a túl kemény "háztartási" munka - egyelőre.

szept. 13. 06:32
 2/21 anonim ***** válasza:
97%
Tudod, ki lenne ilyen idegbeteg allattal, akit “nyugtatgatni kell, nehogy megusson”. Komolyan neked ez jo igy? De gondolom “szereted”.
szept. 13. 06:41
 3/21 anonim ***** válasza:
95%
Vagy ha tippelhetek, te az a fajta no vagy, aki azt hiszi, erte majd a “kemeny csavo” megvaltozik. Nem, nem fog, cserebe meg jol el is leszel verve. De nagyon ugy tunik, hogy ezt varos, egy normalis no az elso ilyen duhkitoresnel otthagyta volna a francba ezt az agressziv allatot.
szept. 13. 06:43
 4/21 anonim ***** válasza:
20%

Jajj Istenem, tudom, hogy a metoo meg ezek a divathullámok most azt hozták el mindenki fejébe, hogy a férfi alapvetōen nőverő, de azért próbáljunk már meg gondolkodni is...

A kérdésben le van ìrva, hogy ennek nyoma sincs, a férfi még a kezét sem emelte fel. Néha ideges. Ezen valóban változtatnia kell (elsődlegesen a saját érdekében), de ebbōl már rögtön azt leszűrni, hogy majd nőverő lesz, szánalmas...

szept. 13. 06:47
 5/21 A kérdező kommentje:

Először nagyon ígérgetett sok mindent. (Nem, nem voltak hosszútávú kapcsolataim, de most nem ez a lényeg.)

Nagyon valószínű, hogy túl sok ilyen férfi létezik manapság - akár korosztálytól függetlenül is.

Édesanyjáék 7-en voltak testvérek. Rengeteget "dédelgették", tehát nagyon kiszolgálták - és ő a "jófiú" a családban, akit mindig dicsérni kellett, sohasem elmarasztalni.

Az öccsével és a húgával elég jól összetartanak, de kívülállókkal szemben nagyon bizalmatlanok és igen magasra teszik a lécet a bátyjuknak, bármilyen nővel álljon szóba.

szept. 13. 06:51
 6/21 A kérdező kommentje:

Tehát még a testvérei "dirigálnak". A házasság gondolatától viszolyog, még élettársi kapcsolata sem volt sohasem. (Anyuka "lekorlátozta" igen sokáig.)

Az egyik kulcsa a működőképességnek, hogy az IMÁDSÁG(!) a szeretetnyelvünk. És az érintés. Saját maga is bevallotta, hogy nehezen kezeli a konfliktusokat és szívesen megtanulná.

Már a párterápiára is hajlandónak látszik hosszas rábeszélési kísérleteim után. Engem úgy neveltek, hogy "nincs lehetetlen, csak akarni kell."

szept. 13. 06:54
 7/21 anonim ***** válasza:
96%

"Felütötte a fejét a kapcsolatban a hűtlenség is, az ő oldaláról.

Mintha a könnyed szórakozás lenne az ő erőssége. Nekem pedig a túl kemény "háztartási" munka - egyelőre."

Azaz megcsal, szarik rád és a cselédje vagy.

Miért vagy még vele? Miért gondolod, hogy bármi változni fog? Az írásbeli kommunikáció ehhez édeskevés.

szept. 13. 06:55
 8/21 anonim ***** válasza:
52%

Az igazi férfi nem olvas, csak súlyzózik, kocsmázik, TV-t néz, eszik, alszik, meg ilyenek.:-P

Ne engedd neki, hogy erőszakos tartalmakat fogyasszon. A duck tv jó lesz neki. Attól majd megnyugszik és szépen elcsicsikál. :-)

szept. 13. 07:04
 9/21 A kérdező kommentje:

Még csak gondolatban csalt meg május végén. De rögtön résen voltam. Elfehéredett az egész arca, mikor rajtakaptam...

Azt mondogatja, hogy nem fog félrelépni, csak ne gondoljak erre. Ne adjak alapot a gyanúnak.

A cselédje? Egyelőre ő segít sokkal többet, de nem igazán szívesen. (Konkrét fizetséget várt el eddig minden nőtől - leszámítva az önkéntes masszírozgatásait, és a gyorsétterem meghívásait.)

2.000 ft körüli összegnél már nagyon jajveszékel, hogy "sok". Megértettem, hogy szereti gyarapítani a félretett pénzét.

szept. 13. 07:06
 10/21 A kérdező kommentje:

Most olvastam a 8-as választ! (Nagyon szépen köszönöm!!!)

Tényleg, a televízióban látott furcsa filmek hatására is lehet ilyen "izgatott idegállapotban"! Mikor nála voltam egyszer, akkor mondtam, hogy ne nézzen kétes tartalmú filmeket.

szept. 13. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!