Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akik szeretik egymast azok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik szeretik egymast azok hogy bekulnek ki 1 vita utan? Mennyi ideig tart a feszult helyzet?

Figyelt kérdés
Hogy történik a kibékülés?

aug. 31. 17:49
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

20-on évesen azt akartam , hogy mindig igazam legyen. Én nyerjem meg a játszmát. Napokig tudtam haragudni.

30 évesen rájöttem, hogy nem is akarom annyira az igazamat bizonyítani. Csak szólok, hogy ha már a határokat feszegetik. Rögtön megbeszélünk mindent

35 évesen már tudom mit ne mondjak hogy ne legyen vita. Ha mégis van akkor se fajul el. Érvelünk. Döntünk. Már nincs összeveszés.

aug. 31. 17:55
 2/7 anonim ***** válasza:
35%
Én meg 40 évesen megdugom az összeveszett párok hölgy tagjait🤣
aug. 31. 18:03
 3/7 anonim ***** válasza:
1 óra és 6 hónap közt
aug. 31. 18:58
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Békülős szex.
aug. 31. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem vitazunk nem veszekszunk.. megbeszeljuk. Valaki enged.. probalunk kozos nevezot talalni. Szerencsere ha nem ertunk valamibe egyett akkor az egyik fel megbirja logikusan magyarazni es igy a masik elfogadja :). Szerencsesek vagyunk
aug. 31. 19:12
 6/7 anonim ***** válasza:
61%

Ismerőseim, míg házasok voltak, nemcsak veszekedtek, verekedtek is.

Sokszor kérdeztük miért jó ez, miért jó ilyen kapcsolatban élni.

A válasz mindig ugyanaz volt: tudod milyen jó utána a békülés?

Végül csak elváltak miután felnőttek a gyerekek.

aug. 31. 19:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz mint az 1# mintha én írtam volna.
aug. 31. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!