Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmmel egy éve vagyunk együtt az a helyzet hogy anyaval szoros a kapcsolatunk de szerintem ez normális mert mindenki szereti a szülőt (? )
Figyelt kérdés
Es a barátnőm szerint túl sok hogyha enyire ragaszkodunk egymashoz, nem tetszik neki hogy ha pl megpusziljuk egymast vagy megöleljük egymást azt szeretném kérdezni hogy más is volt mar igy? Es mit tett ilyen helyzetben?2020. ápr. 3. 05:40
1/8 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? Nehogy már a barátnőd mondja meg, mikor adsz puszit, vagy öleled meg az anyukádat! Akkor, amikor neked tetszik, ebbe senkinek sincs beleszólása.
Úgy tennék mindent, ahogy eddig, ha nem tetszik neki, keressen mást.
2/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy anyuka mennyit van jelen az életetekben. Ha csak 2 hetente egyszer átugrotok egy ebédre akkor nem lehet egy szava sem. De ha azzal telik minden hétvége, vagy akár minden nap, hogy te az anyádat ölelgeted, puszilgatod, akkor megértem hogy kiakad.
3/8 anonim válasza:
Vannak, azért túl nyálas anya-fia kapcsolatok pl. mikor karonfogva megy anya és fia vagy ez az állandóan simogatom / puszilgatom / ölelgetem stb. Én is szeretem anyukámat, de nálunk ez egyik sem volt jelent. A szeretet nem csak ilyenekből áll. Szerintem a barátnőd is ígylátja, hogy ez már túlzás kategória és ő egy másféle családban nőtt fel, ahol ezek nem voltak szokások. És, mint írtam a szeretet nem ezen múlik!
4/8 anonim válasza:
Leírnád kicsit pontosabban, hogy mit jelent az, hogy 'ennyire ragaszkodunk egymáshoz'?
Hány évesek vagytok?
33N
5/8 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy konkrétan ez mit takar. Tényleg teljesen más ha havi 1-2 alkalommal találkoztok és búcsúzóul vagy üdvözlésképp ölelkeztek, puszit adtok. Meg az is más ha ha heti 3 nap azzal telik, hogy anyuka babusgat mint egy kisgyereket. Én se szivesen ülnék és nézném ahogy egy felnőtt embert fél óránként csókolgat az anyja. Le kell tudni szakadni a szülőről. Egyébként is le kell de egy komoly kapcsolatban pláne.
6/8 anonim válasza:
Hát, ha 18-22 környékén vagy, még oké, elmegy, de ha afölött akkor már ideje lenne kirepülni anyu szoknyája alól és saját felnőtt férfi életet kezdeni a párod oldalán.
7/8 anonim válasza:
Az én exem is azt mondta, hogy nem fogja kizárni az anyját az életéből, bá ér ilyet
8/8 anonim válasza:
(assza meg)
bár ilyet sohasem kértem.
Viszont anyukának lényegében vétójoga volt, bármilyen közös döntésünk felett, már amikor gyerekeink is voltak
Ha találkozáskor puszilkodtok, az lényegtelen.
Van e ennél fontosabb dolog is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!