Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még rá esély, hogy jobbra fordul a helyzet?
Figyelt kérdés
22/F vagyok, barátom 21/F és néhány hónapja összeköltöztünk és nem sokat tudok az életéről, mert nem akar róla mesélni. Csak annyit tudok, hogy az anyukája meghalt és az apja utálja, amiért meleg es emiatt sokszor bántalmazta. Amióta összeköltöztünk, jobban észrevettemm a fura szokásait, mint pl sokat kérdezgeti, hogy ugye velem biztonságban lehet, vagy kéri, hogy öleljem meg, mert csak úgy érzi magát jobban. Egyébként aludni is úgy szeret, ha közben fogja a kezem és megölel. Én pl sokat szoktam forgolódni álmomban és egyszer csak arra keltem fel, hogy elkezdett sírni és amikor kérdeztem, hogy mi történt, azt válaszolta rá, hogy ne fordítsak neki hátat és jöjjek hozzá közelebb, máskülönben nem érzi magát biztonságban.aug. 12. 21:11
1/6 anonim válasza:
Es itt mi a rossz helyzet?
Az apjaval nem hiszem, hogy kibekulnek, az anyukaja pedig sajnos meghalt. Idovel (es pszichologusi segitseggel) lehet jobb a kedve, de ezt neki is akarnia kell. Bar arrol nem irtal semmit, hogy milyen a kapcsolat/veled hogyan viselkedik.
2/6 anonim válasza:
Ott súlyos lelki gondok vannak. Én javaslom hogy keressen fel pszichológust. Mert ha ilyen érzékeny ez a kapcsolatotokra fog átmenni.
3/6 A kérdező kommentje:
#1. Sokszor vannak pánikrohamai és nagyon nehezen tudom ilyenkor lenyugtatni. Hangulatingadozásai is előfordulnak. Múlt hétvégén pl elmentünk wellnesselni, jól éreztük magunkat és ő is boldognak tűnt, az utolsó nap végén meg érzelgős lett és elkezdett sírni, hogy bárcsak tovább maradnánk. Az ilyen dolgai után bocsánatot szokott kérni, mert tudja, hogy nem kéne így reagálnia és sokszor úgy érzi, hogy emiatt ő teher számomra és mindig biztosra akar menni, hogy szeretem-e még stb
aug. 12. 21:29
4/6 anonim válasza:
Sajnálom őt, de ehhez szerintem terápia kell. Második voltam
5/6 anonim válasza:
Gratulálok a kis pisishez. Nem is értem mit vársz ettől az egésztől...
6/6 anonim válasza:
1-es vagyok
Panikbeteg vagyok negy eve, eddig semmi nem segitett, hiaba jartam pszichologushoz.
Kognitiv viselkedesterapiat keressen, az segiteni fog (en is azt csinalom most, rengeteget segitett), nezzetek utana.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!