Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van egy barátom.5 éve vagyunk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy barátom.5 éve vagyunk eggyütt. Párszor már szakítani akart velem, de kikönyörögtem, hogy nehadjon el, és jobbra fordult a helyzet. Akkor?

Figyelt kérdés

Nem azt mondom, hogy mindég, de gyakran kiabál velem, van úgy hogy rám is üt. anyi, hogy olyan vidám, és gyerekes, a csillagot is lehozná nekem az égről, csak vannak próblémái is, bármit csinál, bármit csinálok, vagy csinálnak, éngem hibáztat, én rám beszél ezt azt. Ha társaságban vagyunk, bármikor rámordít, vagy csúnyán beszél velem.... de nagyon szeretem, ő is szeret, csak valkamikor rájön..

Féltékenykedni is szokott, megölel, és nagyon izgatja, ha mesztelen vagyok, vagy akár félmesztele. nemtudok belőle kijönni, most akkor szeret, vagy nem, vagy mi?

2010. jún. 2. 22:14
 1/8 anonim ***** válasza:

1. Tanulj meg helyesen írni.

2. Egy pasinak sem könyörgünk, hogy ne hagyjon el, csak akkor ha nagyot hibáztunk, és megbántottuk. (női büszkeség)

3. Ha ver a pasid, és nem is tud erről leszokni, akkor nem szeret igazán és hagyd ott.

4. Még szerencse, hogy izgatja, ha meztelen vagy, ha már egyszer jártok.

5. Ha 5 év után nem változott, nem is fog. Megszoksz vagy megszöksz. Ha pedig megszoksz ne panaszkodj.

2010. jún. 2. 22:19
 2/8 anonim ***** válasza:

Ennyire nincs önbecsülésed hogy együtt vagy egy olyannal aki csak azért maradt veled mert kikönyörögted? Meg ordít előtted a barátaid előtt? És még meg is üt?

Az ilyen ember nem szeret igazán, és nem törődik az érzéseiddel. Az hogy tetszel neki mint nő, és izgatod őt az megint egy másik dolog, az még nem szeretet, szerelem.

2010. jún. 2. 22:21
 3/8 anonim ***** válasza:

"rám is üt."

Milyen gyakran? o.O Ha valakit szeret az ember,akkor már nagyon ki kell ahhoz akadni,hogy meg is üsse :S

Hacsak nem valami kisebbségi komplexusos vadbarom az illető :S

2010. jún. 2. 22:22
 4/8 A kérdező kommentje:
hat nemolyan gyakran, de legtöbször, megszorítja a kezemet, ráüt a hátamra, tünj már el, hadj békén, takarodj, ilyen szavakat is használ, de ez csak ha nagyon igeges. egyszer mikor összevesztünk, és ő volt a hibás, adtam neki egy pofot, visszaadta, és ott hagyott. aztán persze visszajött, és nemszóltunk egymáshoz, de bocsit kért. meg nem teljes 5 éve üt, ez vagy csak 2-3 éve van. hát az is elég sok, de nemakarnám elhagyni, vagy ha megbeszélnénk, mit mondjak neki, hogyan kezdjem el?
2010. jún. 2. 22:30
 5/8 anonim ***** válasza:
Pedig jobban tennéd ha elhagynád...de persze ezt még nem fogod megtenni, mert szereted és hiába mond neked bárki bármit vele fogsz maradni egészen addig amíg ki nem ábrándulsz belőle és megutálod ezekért a dolgaiért. Én azt kívánom neked, hogy ez minél előbb történjen meg.
2010. jún. 2. 23:44
 6/8 anonim ***** válasza:
bocsit kér(tejoisten)...komolyan sose fogom megérteni hogy miért maradnak a nők olyannal akiket ütnek a párjuk...engem egyszer ütöttek meg aztán a pasi úgy repült át a földön hogy az nem igaz...mit tudsz egy ilyenbe szeretni???...ha szeretsz szenvedni maradj vele de akkor ne nyafogj...
2010. jún. 3. 09:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Hát megbeszéltem vele tegnap, azt mondta, hogy nemfog tobbet ilyet mondani, de ezt már mondta, és mégsem tartotta be. aki meg egyszer hazudik, az megteszi még 1x. ha olyan lennék, hogy nemtudnák annyira szeretni, konnyebb lenne a helyzete, vagy ha lenne egy másik pasi, akit nagyon szeretnék, de nincs és ezért nincs kiért elhadjam. nagyon nehéz, de azért koszi a válaszokat. sokat segített, és adott egy parányi onbizalmat is. Koszonom!
2010. jún. 3. 19:46
 8/8 anonim ***** válasza:
ne azért hagyd el mert van más pasi hanem azért hogy ne verjen egyszer agyon...én is nagyon tudok szeretni, de azért ezt nem tűrném a páromtól, akármennyire is imádom...gondolkozz már picit...ne csak a szíved irányitson hanem az agyad is...a kettő együtt megy...ne csinálj már tök hülyét magadból...mér hagyod hogy igy megalázzanak???
2010. jún. 4. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!