Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez az anyagi helyzet már befolyásolhat egy kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Összeszedem nagyjából bullet pointokba:

- budapesti ingatlan 80 millió forint értékben

- autó 10 millió forint értékben

- befektetés/megtakarítás 15 millió forint értékben

- havi nettó 1.2 milliós fizetés

- 0 hitel

28 éves férfiként. Nyilván ez közel sem akkora vagyon, hogy gazdag legyek, vagy hogy a pusztán a pénzem miatt legyen velem valaki, ez nem vitás. A kérdés az, hogy ez elég-e ahhoz, hogy a másikat befolyásolja? Arra gondolok, hogy vannak dolgok, amik miatt alapesetben már megfontolná a szakítást, de a jó élet, a biztos anyagi háttér most és a jövőben elbillenti a mérleget a pozitív irányba, vagy akár az anyja beszéli tele a fejét, hogy tartson meg, mert legalább a pénzen nem kell majd aggódnia és jó helye lesz a lányának.

jún. 13. 21:04
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem, ez az anyagi helyzet messze van attól, hogy ez ellensúlyozzon egy párkapcsolati problémát.
11 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Persze, ha valami putrist szedsz össze, akinek már gyerekei is vannak.
jún. 13. 21:13
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

Engem nem befolyásolt,exem jól keresett,mégis elhagytam miután megcsalt

Eszembe nem jutott hogy a pénzért maradjak vele.

jún. 13. 21:37
 3/6 anonim ***** válasza:
78%
A pénz jó, de ha mellette egy tapló bunkó vagy, és külsőd se vonzó, lehet annyi pénzed, mint Lölönek, akkor se kellenél.
jún. 13. 21:43
 4/6 anonim ***** válasza:
67%

Csupán az anyagiak miatt nem maradnék vele, ha amúgy meg nem működő a kapcsolat.

Jó nekem az albi, a 1,5 millás kocsim és a 3 millás motorom meg a 800(+)ezres fizetés.

N

jún. 13. 22:16
 5/6 anonim ***** válasza:
56%

Mi az, hogy nem akkora vagyon?? Eszerint nem vagy tisztában az árakkal és a pénzzel. Konkrétan gazdag vagy. Az ingatlanod, az autód, és a fizetésed túlmegy az átlagon bőven. Ha nem kamuzol. S akkor még mindig van plusz 15-milliód. Ebből 2 év alatt én is megtakarítanék ennyit, ha nem költeném el valamire. Talán két kézen meg lehet számolni, hogy Magyarországon hányan vannak így.

Válasz: biztosan lenne ilyen... De konkrét történet nélkül nem lehet előre megmondani egy ismeretlenről. Főleg ha nem is vagy éppen senkivel.

jún. 14. 08:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Inkább keress egy nőt, aki magadért szeret!
jún. 15. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!