Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szürreális helyzet. Mit tegyek?
Van egy lány, akivel már ismerjük egymást pár éve. Pont rossz időszakomban ismert meg, nagyon mélyponton voltam, de mellettem volt barátként, ő húzott ki a gödörből. Mint kiderült, mindketten egymásba szerettünk, viszont én nem vonzódom hozzá túlzottan szexuálisan. Ha megkérdeznél 10 férfit, akkor legalább 8 azt mondaná, hogy ez egy 10/10-es csaj, gyönyörű arc, sportosan vékony alkat, minden rendben van rajta, viszont én a ducibb, párnásabb lányokat szeretem. Volt már olyan kapcsolatom, ahol ezt félretettem, mondván az érzelmek majd elviszik a hátán a kapcsolatot.. hát nem. Eleinte nem volt nagy gond, de utána szexuális úton egyre több volt, mert nem kívántam. Mivel nem akarom átverni, és mindent őszintén megbeszéltünk eddig is, ezért ezt finoman elmondtam neki, és azt is, hogy nem jó ötlet, ha így belekezdünk, mert ment már félre ezen kapcsolatom.
Ő viszont azt mondta, hogy nem hagyja, hogy ez úgymond közénk álljon, és neki én fontosabb vagyok, mint az a pár kiló, szóval szívesen hízna. Én egyből leállítottam, mert ilyet soha nem akartam, hogy miattam változzon meg egy lány, ráadásul olyan irányba, hogy romoljon az egészsége. Az csak ráadás, hogy miattam "tenné tönkre" úgymond a tökéletes testét. Viszont nem hallgatott meg, és azt mondta, hogy nem érdekli, hogy én mit mondok, ő hajlandó vállalni azt, hogy elkezd hízni, még akkor is, ha nem jövünk össze, és ha nem beszélek többé vele, ha ezzel a jövőben esélyt kaphat.
Én ezt nagyon nem akarom. Mégis mi a fenét csináljak? Imponáló, hogy miattam változna még akkor is, ha nincs garancia a kapcsolatra, mégsem szeretném.
1, 2
A kérdező azt írta, hogy egymásba szerettek a lánnyal (tehát nem barátok): "Van egy lány, akivel már ismerjük egymást pár éve. Pont rossz időszakomban ismert meg, nagyon mélyponton voltam, de mellettem volt barátként, ő húzott ki a gödörből. Mint kiderült, mindketten egymásba szerettünk, viszont én nem vonzódom hozzá túlzottan szexuálisan."
Kérdező, sztem ezt megpróbálhatod: nagyon kedvesen, nagyon normálisan, nagyon asszertíven elmondod még egyszer a lánynak, hogy mizu és megkéred, hogy egy-két (három-négy) hétig ne találkozzatok, ne beszéljetek. Aztán majd csak lesz valahogy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!