Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez annak a jele hogy szakitano...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez annak a jele hogy szakitanom kellene? Testi tünetek. (Távkapcsolat) 27/N

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Mostanában nagyon rosszul érzem magam....)

Volt valaki hasonló szituációban?!

A helyzet a következő, párom 3 hónapja kiment Németországba, 2 hete volt itthon..... 1 hétvégére utána mennie kellett vissza.---

(1 éve vagyunk együtt, amikor itthon lakott majdnem mindennap találkoztunk)

Pár napja gondolkodtam azon hogy szakitok, mert ezt nem birom..... Aznap éjjel 2 órát aludtam, 4 napja sokkal magasabb a pulzusom (kávét sem merek inni már, helyette citromfűteát iszok.....)

Állandóan dührohama van a páromnak, mindenféle dolog miatt, pl, késésben van, valamit nem talál, van hogy rugdossa az ajtót+ belevág a falba.....)

Ilyenkor nagyon félek és elkerülöm, de az mégrosszabb szokott lenni, akkor meg azért kiabál velem mert magára hagyom......

Amikor meglátom hogy ir messengeren, megint érzem hogy szorit a mellkasom nagyon.

Viszont ha telefonba beszélünk+ kamera, sokkal jobb....

Nem tudom mit tegyek.....

Köszönöm ha válaszolsz!

szept. 8. 19:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
76%
Ez szorongas. Nekem panikrohamig fokozodott, amia aztan panikbetegseg lett. En ezt nem varnam meg a helyedben. Tehat akkor lenyegeben miatta vagy rosszul, ha vele kell lenned, beszelned ? Akkor egyertelmuen eljott az ideje a szakitasnak.
szept. 8. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:
13%
Első válaszoló félreértette szerintem. A kérdező attól fél, hogy elhagyja a párja, emiatt szorong. Nem egészséges egyáltalán...
szept. 8. 20:17
 3/12 anonim ***** válasza:
13%
Ez a szerelem jele,h ha meglátod ,írt messengeren,akkor szorít a mellkasod.
szept. 8. 20:32
 4/12 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem 2#-es Te nem értetted!

Szinte rosszul lesz már a kérdező attól is ha messengeren ír neki a párja! Fél a dühkitöréseitől!

Hát kérdező ha így folytatod, idegroncs leszel. Dönts helyessen és nézd hogy mi a jó Neked! Hiába is fenyegetőzik, az az ő élete! A magadét ne tedd tönkre!

szept. 8. 20:33
 5/12 anonim ***** válasza:
24%
#4 De azt írta, hogy ha telefonon beszélnek és videochaten, akkor sokkal jobban érzi magát.
szept. 8. 20:45
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem a te, hanem az ö tünetei miatt kellene szakitanod. "Állandóan dührohama van a páromnak, mindenféle dolog miatt, pl, késésben van, valamit nem talál, van hogy rugdossa az ajtót+ belevág a falba....."
szept. 8. 20:53
 7/12 anonim ***** válasza:
85%
Rugdossa az ajtót, belevág a falba...aztán a következő fokozat az lesz, hogy beléd rúg...Nem várnám meg, azonnal szakítanék!
szept. 8. 21:19
 8/12 anonim ***** válasza:
85%

Koszi a lepontozast, nem igazan erdekel.

A lenyeg, hogy nem normalis, amit a srac csinal es a kerdezonek nem kellene egyutt elnie ezekkel a testi tunetekkel. A felelem es a szorongas pedig nem a szerelem egyuttjaroi.

szept. 8. 21:41
 9/12 anonim ***** válasza:
19%
Az emberek néha dühösek és földhöz vágnak valamit, esetleg jól belerúgnak valamibe, de ez nem jelenti azt, hogy a párjukat is bántalmazni fogják. Én is dühös vagyok néha és csaptam már be ajtót, rúgtam már bele az autó gumijába, de soha nem ütöttem meg egyetlen partneremet sem, az nálam nagyon nagy tabu. Nem kell itt túldramatizálni, hogy "Jaj, ha a falat megütötte, akkor téged is meg fog!" qrvára nem így van...
szept. 8. 21:47
 10/12 anonim ***** válasza:
82%

"Ilyenkor nagyon félek és elkerülöm, de az mégrosszabb szokott lenni, akkor meg azért kiabál velem mert magára hagyom..."

Igazad van kedves 9-es válaszoló, teljes normális, ha az ember félelmet kelt a párjában és kiabál vele, mert magára hagyta...A felnőtt, normális emberek mind így reagálnak, hja nem!

szept. 8. 22:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!