Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleférne egy távkapcsolat 4...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleférne egy távkapcsolat 4 évig, ha hetente találkoztok?

Figyelt kérdés
200 km távolság, heti 3-4 nap együttlét.
aug. 4. 11:46
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez nem is szigorúan távkapcsolat
Igen, ha nem hosszabbodik ès minden héten találkozunk
Nem, mennék utána. Az nem kapcsolat, ahol nem élünk egy városban
Nem, szakítás. Semmilyen formájú, mértékű távkapcsolat nem fér bele. A kapcsolat nem csak találkozásról szól, hanem közös életről, élményekről.
20 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Legfeljebb másfél vagy esetleg 2 évig csinálnám. 2 év alatt is azért ment tönkre a távkapcsolatom, mert a másik fél nem volt képes ezen változtatni az egész életével együtt és inkább ugrált tovább anyucinak.
aug. 4. 11:54
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Mire kell 4 évig várni? Egyetem?

Ott úgyis megismersz ezer embert...

aug. 4. 12:03
 3/17 A kérdező kommentje:
Egyetem, igen.
aug. 4. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
83%
Kár ezen gondolkozni, majd tart a szerelem ameddig tart!
aug. 4. 12:06
 5/17 anonim ***** válasza:
71%
Egyetem miatt ahol hemzsegnek a jobbnál jobb csajok és pasik akik kaphatóak bármire? Jól vagy? És még 4 évet vele lenni miközben szétcsalna? Soha!
aug. 4. 12:09
 6/17 A kérdező kommentje:
Kicsit cinikus vagy...
aug. 4. 12:11
 7/17 anonim ***** válasza:
82%
Kár ezen gondolkozni, majd tart a szerelem ameddig tart!
aug. 4. 12:14
 8/17 anonim ***** válasza:
85%

Cinikus? Szerintem inkább realista!

Tegyük fel csak mint feltételezés szempontjából miattad, hogy nem történne megcsalás se a te, se az ő oldaláról. De akkor is megmérgezné a kapcsolatot a bizonytalanság, hogy vajon mikor lép félre a másik. Valamint annak a tudata, hogy csak HAVONTA/ KÉT HAVONTA tudnátok találkozni! Nem kérdező, nem tudnátok hétről hétre, fejezd be az álmodozást minél előbb inkább. A tanulás, a nyomás, a más elfoglaltságok, a viták nem engednék meg nektek, hogy hetente bújjatok össze! Előbb utóbb ott kötnétek ki, hogy felhánytorgatnátok egymásnak, hogy nincs egymásra idő, hogy fontosabbak a haverok, barátok, sőt, hogy egyáltalán szóba állt ellenkező neművel. Te is tudod nagyon jól mélyen legbelül, hogy nem fog működni 4 évig a távkapcsolat. Már most tele vagy félelemmel, bizonytalansággal. Ha megbíznál a pároddal és főleg a szerelem erejében ami titeket összekötne akkor nem írtál volna ki kérdést. De én tőlem nyugodtan kínozd mindkettőtöket a távkapcsolattal míg lehetséges. Úgyis szét fogtok menni!

aug. 4. 12:20
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem, de ha már meglévő kapcsolatról van szó ami most válna távkapcsolattá, én sem aggódnék előre, vagy kibírjátok, vagy szakítotok valamikor, ennyi. Szingliként nem ismerkednék más városban élőkkel.
aug. 4. 12:29
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

"Már most tele vagy félelemmel, bizonytalansággal."

Ez igaz.

"Úgyis szét fogtok menni!"

Nem törvényszerű, de mivel már kezdetben meg vannak a kételyek, ezért nem lesz egyszerű.

Az egyetemi évek a féktelen bulizásról szólnak, nem a hűségről.

Egyetemi koleszban több olyan párt is láttam, akik 3 évet együtt éltek közös "házastársi szobában" (minden emeleten volt egy ilyen szoba, felsőbbéves hallgatók kaphatták meg) és ahogy lediplomáztak, szét is váltak.

Szóval, még ha együtt laknátok sincs garancia rá, hogy egy diákszerelem örökké tart.

Majd tart, ameddig tart.

De ha te jobban érzed magad úgy, ha elébe mész és szakítasz, akkor tedd azt.

aug. 4. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!