Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne egy távkapcsolat 4 évig, ha hetente találkoztok?
Mire kell 4 évig várni? Egyetem?
Ott úgyis megismersz ezer embert...
Cinikus? Szerintem inkább realista!
Tegyük fel csak mint feltételezés szempontjából miattad, hogy nem történne megcsalás se a te, se az ő oldaláról. De akkor is megmérgezné a kapcsolatot a bizonytalanság, hogy vajon mikor lép félre a másik. Valamint annak a tudata, hogy csak HAVONTA/ KÉT HAVONTA tudnátok találkozni! Nem kérdező, nem tudnátok hétről hétre, fejezd be az álmodozást minél előbb inkább. A tanulás, a nyomás, a más elfoglaltságok, a viták nem engednék meg nektek, hogy hetente bújjatok össze! Előbb utóbb ott kötnétek ki, hogy felhánytorgatnátok egymásnak, hogy nincs egymásra idő, hogy fontosabbak a haverok, barátok, sőt, hogy egyáltalán szóba állt ellenkező neművel. Te is tudod nagyon jól mélyen legbelül, hogy nem fog működni 4 évig a távkapcsolat. Már most tele vagy félelemmel, bizonytalansággal. Ha megbíznál a pároddal és főleg a szerelem erejében ami titeket összekötne akkor nem írtál volna ki kérdést. De én tőlem nyugodtan kínozd mindkettőtöket a távkapcsolattal míg lehetséges. Úgyis szét fogtok menni!
"Már most tele vagy félelemmel, bizonytalansággal."
Ez igaz.
"Úgyis szét fogtok menni!"
Nem törvényszerű, de mivel már kezdetben meg vannak a kételyek, ezért nem lesz egyszerű.
Az egyetemi évek a féktelen bulizásról szólnak, nem a hűségről.
Egyetemi koleszban több olyan párt is láttam, akik 3 évet együtt éltek közös "házastársi szobában" (minden emeleten volt egy ilyen szoba, felsőbbéves hallgatók kaphatták meg) és ahogy lediplomáztak, szét is váltak.
Szóval, még ha együtt laknátok sincs garancia rá, hogy egy diákszerelem örökké tart.
Majd tart, ameddig tart.
De ha te jobban érzed magad úgy, ha elébe mész és szakítasz, akkor tedd azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!