Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban élők ti hányszor találkoztok hetente/ havonta a párotokkal?
18 éve vagyunk házasok. Esküvö elött egy évig voltunk távkapcsolatban. Szeptemberben ismerkedtünk meg online, márciusban találkoztunk és utánna következö szeptemberben találkoztunk, de akkor az már az esküvö volt. Utánna 2 hónapig múlva költöztünk össze.
Mindketten az ENSZ-nek dolgozunk. Sokat vagyunk távol. Általában 1-2 hónapos kiküldetésekre utazunk. Most viszont decembertöl májusig leszünk külön. Minden nap beszélünk messengeren. Bár a 6 óra idöeltolódãs miatt nem egyszerü.
Kisebb távolság ellenére egyéb körülmények távkapcsolatot okoztak nekem is exemmel, az elején hétvégenként találkoztunk és rendszertelenként valamikor ki is esett egy hétvége, majd a "rosszabb" hétvégékhez kitaláltunk kettőnk közötti találkát. Csakhogy nekem már ez sem működött sokáig, én már 3 hónapnál beszélni akartam róla és látni közös jövőképet. Hát az nem volt, 1 évnél összevesztünk rajta és bekavart a barátként megmaradt exe egy hazugsággal, mégsem tudtuk elengedni egymást, kibékültünk, 2 évnél teljesen összeomlott a helyzet. Majd kiderült, hogy exét 5 évig húzta és ők amiatt mentek szét. Soha senkivel nem akart összeköltözni. Ő azóta (2018-tól) egyedül maradt.
Naponta általában 4-szer beszélgettünk, közben folyamatosan írogattunk.
Végül párommal nem volt távkapcsolat, de 1 évnél szintén felmerült az összeköltözés. Jöhetett hozzám. Biztos voltam benne, hogy ő az Igazi. Akkor történt nagy trauma az életünkben és elhúzódott 2 évig.
35/F
Hetente, vagy 2 hetente találkoztam anno a volt nőmmel, de végül szakítás lett a vége. Egy idő után pont a táv volt a fő ok a szakításra. Nem is vagyok már a távkapcsolatok híve régóta, tehát nem mennék már bele olyan kapcsolatokba, ahol a fél országot át kell utazzam egy nő miatt. Egyébként főleg huszonévesen voltak távkapcsolataim, viszont a legtöbb távkapcsolat tönkremegy, tapasztalatból mondom.
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!