Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem, hogy nem vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem, hogy nem vagyok prioritás a barátomnak?

Figyelt kérdés

Nem az első hasonló eset!

Távkapcsolatban vagyunk, nehéz találkozni. Tegnap este volt az eset előtte egy hete találkoztunk utoljára. Mondtam már régebben, hogy este érkezem hozzá, nem tudom pontosan mikor kb 8 korul várható. Mondta jó ő nagyon vár. Aztán másnap mondta, hogy még mielott erkezem talalkozik a baratjaval valamikor kora delutan valsozinuleg.

Tegnap delben irtam, hogy hgy nez ki elobb erkezem mint 8, nagyon siettem, gondoltam meglepem hogy tobbet lehessunk egyutt. Erre irja hogy hat o 6kor meg a baratjaval lesz, mire en odaerek. (A baratjaval egy varosban laknak, konyebben talalkozik vele mint velem.) mondom jo hat akkor csatlakozom, erre irt hogy nem akar megbantani de ketten szeretnenek. Nagyon rosszul esett az egesz, ezrrt siettem.

szept. 1. 13:15
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Jól látod, nem vagyok neki az első helyen az biztos.
szept. 1. 13:17
 2/10 anonim ***** válasza:
89%
Egyébként hasonló szituban voltam egy lánnyal. Szerintem sejted mi lett a vége, közölte hogy neki ez most nem megy. :D
szept. 1. 13:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Jó közben ő elhalasztotta a talalakozot vegul…de akkor is
szept. 1. 13:23
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Szakíts, jól érzed.
szept. 1. 13:31
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
#3 Attól még semmi nem változott, hogy duzzogva több időt tölt veled. Egyszerűen nem vagy neki fontos. Tapasztalatból mondom.
szept. 1. 14:24
 6/10 anonim ***** válasza:
66%
Senki nem vagy neki. Halaszd el a találkozókat egy életre vele.
szept. 1. 15:09
 7/10 BeefEater ***** válasza:
100%
Várjál, tehát te azt mondtad neki, hogy 8 körül érsz oda, ő úgy szervezte a napját, hogy addigra szabad legyen, mire te oda tudsz érni, és most az a baj, hogy te a megbeszélthez képest 2 órával korábban mentél és át kellett szerveznie a délutánját (amit egyébként meg is tett), hogy veled lehessen?
szept. 2. 16:31
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen ez
szept. 2. 17:34
 9/10 BeefEater ***** válasza:
100%

Lehet, hogy a barátja valami olyat akart vele megbeszélni, amit veled nem szeretne.

Én igazából nem sok problémát látok. Legközelebb szólj, hogy lehet, hogy előbb érkezel és akkor majd úgy szervezi a napját.

szept. 2. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem sajátítanám ki annyira magamnak, hogy mindig mondja le az addigi programját, ha én mégis hirtelen korábban tudok érkezni. Ez nem is várható el, ő eleve kompromisszumot kötött már azzal, hogy 2 órával korábban eljött a barátjától.
szept. 3. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!