Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem, hogy nem vagyok prioritás a barátomnak?
Nem az első hasonló eset!
Távkapcsolatban vagyunk, nehéz találkozni. Tegnap este volt az eset előtte egy hete találkoztunk utoljára. Mondtam már régebben, hogy este érkezem hozzá, nem tudom pontosan mikor kb 8 korul várható. Mondta jó ő nagyon vár. Aztán másnap mondta, hogy még mielott erkezem talalkozik a baratjaval valamikor kora delutan valsozinuleg.
Tegnap delben irtam, hogy hgy nez ki elobb erkezem mint 8, nagyon siettem, gondoltam meglepem hogy tobbet lehessunk egyutt. Erre irja hogy hat o 6kor meg a baratjaval lesz, mire en odaerek. (A baratjaval egy varosban laknak, konyebben talalkozik vele mint velem.) mondom jo hat akkor csatlakozom, erre irt hogy nem akar megbantani de ketten szeretnenek. Nagyon rosszul esett az egesz, ezrrt siettem.
Lehet, hogy a barátja valami olyat akart vele megbeszélni, amit veled nem szeretne.
Én igazából nem sok problémát látok. Legközelebb szólj, hogy lehet, hogy előbb érkezel és akkor majd úgy szervezi a napját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!