Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki bírnád ezt a távkapcsolatot?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki bírnád ezt a távkapcsolatot?

Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt, de nekem el kellett utaznom nélküle Ausztráliába. Nagyon szerettük, szerelmesek voltunk egymásba a másfél év alatt. 1 évet leszek tőle távol, de egy napra sem fogunk tudni addig találkozni. Félek, hogy rá fog menni a kapcsolatunk, mert tudom azt, hogy neki nagyon fontos volt a testi közelség a kapcsolatban és hiába vagyunk szerelmesek egymásba ez túl sok idő lesz távol. Mit gondoltok?

júl. 31. 03:47
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem
júl. 31. 05:07
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem
júl. 31. 05:55
 3/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is rá fog menni a kapcsolat.
júl. 31. 05:56
 4/23 anonim ***** válasza:
91%
Én mentem volna vele.
júl. 31. 06:49
 5/23 A kérdező kommentje:
És ha megcsalna esetleg majd ez érthető és bocsássam meg neki?
júl. 31. 06:56
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt opcio, hogy egyutt menjetek? Nekem is lett volna egyszer lehetosegem kimenni kb ennyi idore a vilag masik felebe, de tudtam, hogy arra ramenne az egyebkent tokeletes kapcsolatom. Nem akartam nelkule menni, ugyhogy nem vallaltam be, de megbeszeltuk, hogy majd kesobb egyutt megyunk ki ugyanennyi idore. Persze nem azt mondom, hohy mondj le a lehetosegrol, de mindenkepp erdemes merlegelni. “Csak” egy kapcsolat miatt ne mondj le egy ilyen lehetosegrol.
júl. 31. 06:57
 7/23 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha elbírja a gerinced. Én egy megcsalás után válni is képes lennék ha esetleg ott tartana a kapcsolat.
júl. 31. 06:57
 8/23 A kérdező kommentje:
Utolsó egy megcsalást nem bocsátanék meg ha ott vagyok mellette, de így, hogy külön leszek 1 évig más helyzet. Érthetőbb mintha úgy csalna meg, hogy mindennap egymás mellett alszunk el. Vagy rosszul gondolom? Ti elnézőek lennétek ebben a helyzetben?
júl. 31. 07:01
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Egy év? Találkozás nélkül?

Még ha pár hónap lenne...

júl. 31. 07:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem lennék elnézőbb. Akkor szakítsatok banyek...
júl. 31. 07:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!