Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban a másik háta mögött, aki ugyanabban a városban lakik, arra utal, hogy nincs szerelem?
Figyelt kérdés
2024. júl. 3. 22:52
1/8 A kérdező kommentje:
Távkapcsolatban a másik háta mögött összejárni az exel, az kimaradt
2024. júl. 3. 22:55
2/8 anonim válasza:
Bármi amit a másik háta mögött csinálnak az átverés. Nem kell ehhez 3. se.
Nekem exem csinálta azt hogy a hátam mogott anyámékhoz járt őket fűzni hogy én vagyok a sz.r ő milyen rendes ember es boldog családunk lehetne csak én nem akarom.(csak mert nem egy rendes ember éppen ki is lett vágva.)
Mondhatni csupa jókat mondott csak. Hogy ő el akar venni szeret imád mindent értem megtesz kész boldogsagot tesz a lábaim elé. Szal nem épp csalt a hátam mögött hanem fordítva.
Amikor ezt megtudtam hogy kavarja a sz.rt, mögöttem(!) Nem egyenesen nyíltan velem beszél, nem, mellettem a társkeren van a teloján.., majdnem be is hánytam tőle.
3/8 A kérdező kommentje:
Sajnálom
2024. júl. 3. 23:00
4/8 anonim válasza:
A hülye anyámék meg még mellé is állnak. Véletlen sem a lanyuk mellé. Soha. Persze a gyökér pasikkal kell kezet fogni. Anyámmal.még nagy balhé is lett ebbol mert azt mondja ő azt enged a házába akit akar. Zaklatás kapcsán a rendőr meg azt mondta hogy hát akinek ilyen szülei vannak az nehéz ügy..bíroságon nemcsak az ex hanem a saját szüleim(meg a bárkik akiknek teledumálja a fejét) is ellenem lettek volna!
5/8 anonim válasza:
Bárki aki a hátad mögött tesz bármitis az kuka.
6/8 anonim válasza:
Szerele,m az nincs, de még mindig fontosabb neki, mint az ex.
7/8 Noren1989 válasza:
Mótvà,amottan is leszaroztuk a csàvót, nem kell heti 2-3x megkérdezni.
8/8 anonim válasza:
Igen arra utal hogy nem lepett tul rajta. Ki tudja miért szedít Téged
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!