Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is volt úgy, hogy tudta, sehova nem tart igazán a kapcsolata, de mégis benne maradt, mert félt, hogy elhagynák, nem lenne késöbb párja?
Hát pedig az ilyet elõbb-utóbb valaki otthagyja, csak idõ kérdése.
Az eltelt idõ javítja az esélyed arra, hogy találj mást akivel jobb?
Vagy akkor mire vársz?
Nem, ilyen kapcsolatban biztosan nem ragadnék bele. Ha nincsenek nagyon elszállt igényeid (és valószínűleg nincsenek, hiszen ezeket is elviseled), kizárt, hogy ne találnál mást, ez ne tartson vissza.
Sok a veszekedés és alig találkoztok, ehhez kár lenne így ragaszkodni.
Kérdés miért érzed azt, hogy nem egy csónakban eveztek. Az egy dolog, hogy fáradt vagy, vagy vannak viták. Miért vannak viták? Ez a lényeg.
Mondjuk ha jóformán egy friss kapcsolatban 2 hetente látjátok egymást, feszültség van köztetek nem tudom minek vagytok még együtt.
En nem tartottam soha távkapcsokat.
De voltam már nem egyszer értelmetlen sehova nem vezető kapcsolatokban mert inkább ez, mint a 4 fal.
Irtó nehezen találok olyat aki tetszik velem tud lenni élni szeret is hű is sikeres pozitív értelmes jópasi is.
Most is lassan 1 éve vagyok egyedul pont ezért húztam el az előző kapcsolatomat is minél továbbra mert tudtam hogy ez lesz. Tavaly karácsony megint egyedul. Valentin egyedul. Most jön a nyár is..
Szoval ezért is szoktam inkabb megtartani az értelmetlen kapcsolatokat, mert ez vár úgyis es addig legalább van valakim.
Kapcsolat függőség az egyik excsajom volt,ilyen.
Párkapcsolat nélkül nem tudott létezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!