Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád vagy elnéznéd inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád vagy elnéznéd inkább?

Figyelt kérdés

Adott egy ellenkező nemű ember. Aki mindenben passzol hozzád. Kivéve hogy olyan dolgokat akarna a szexben amit te biztos nem teljesítenél.

Példát nem írok olyat képzelj el ami legális csak te nem teljesítenéd.

Persze az lenne a legjobb ha mindketten akarnátok de ez nem opció.

Tehát két tökéletes év után kiderül a dolog. Mit választanál?

A: mindenképpen elhagynád.

B: Együtt élnél vele így is de…

kommentben írd le mi lenne a kompromisszum amit még bevállalnál.

2021. aug. 11. 18:51
A kérdező szavazást indított:
A: mindenképpen elhagynád.
B: Együtt élnél vele így is de… kommentben leírom.
33 szavazat
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
100%

Változo.

Nekem volt olyan a szexben amit határozottan NEM akartam es még a vőlegenyem sem kapta meg soha.(később szakitottunk nem ez miatt)

A sracok javareszt nem is ragaszkodnak hozzá.

A mostani barátom is rengeteg mindenben el volt utasitva.

Csak épp ő borzalom apránként képes volt azt bennem elérni nem szavakkal hanem érintesekkel vágyak felélesztésével csak neha picit ez picit az neha itt ott soha nem eroltetve semmit, maxon visszavéve magábol ha elutasitom, es láttam rajta azt is hogy semmikeppen nem akar olyat amit en ñem, de icipicit feszitett mindig a határokon, és olyanokat ért el nálam hogy olyan dolgok tetszenek vágyom rá es csináljuk amit saját magamrol sem hittem volna el soha!

Szoval roviden.

Nem hagyok hagytam el soha senkit olyan vagyai miatt amit en nem akarok, hanem szimplan elutasitottam. Es pont. Es senki nem is ért el soha nálam semmit, kizárolag a mostani barátom volt csak arra képes hogy olyan szinten megnyisson hogy még magamon ia csodálkozom.

2021. aug. 11. 18:58
 2/54 anonim ***** válasza:
92%

ha 2 evet kibirt ezek nelkul a dolgok nelkul, akkor tobbet miert nem? ha nem allna fent a veszelye annak, hogy megcsal valakivel, aki ezeket a dolgokat megteszi neki vagy megromlik a viszonyunk a hianyerzete miatt, akkor nyilvan nem hagynam el.

ha ultimatunot adna, hogy vagy megteszem vagy megteszi o massal, akkor befejeznem vele a viszonyt. de egyebkent nem latom ezt akadalynak egy jol mukodo kapcsolatban.

2021. aug. 11. 18:59
 3/54 anonim ***** válasza:
17%

Szerintem akkor érett meg valaki egy párkapcsolatra ha kész komprumisszumot kötni. Ez alatt azt értem, hogy ha szereted a másikat olyat is megteszel érte amit egyébként nem tennél, és csak azért teszed meg mert ő szeretné. 2 éves kapcsolat után meg pláne.

Az én életemben is van ilyen, de ha nem gond, nem írom le mi az.

2021. aug. 11. 18:59
 4/54 anonim ***** válasza:
17%

Ja es olyan dolgokat elvezek es akarom de masztinál is ma, amik kapcsán élből kőkemény hatarozottsággal utasitottam el eddig mindenkit(akinek olyan vágya volt). Es mindenki visszavett egytol egyig.

És megvenni sem volt az a pénz.

2021. aug. 11. 19:01
 5/54 anonim ***** válasza:
78%

Engem az sem erdekelt ha ilyen miatt alegnagyobb szerelmem is ha elhagyna. Akkor sem.

1.voltam

2021. aug. 11. 19:03
 6/54 anonim ***** válasza:
92%
Nem hagynám el, és nem tennék meg olyat, amit nem akarok. Ha ő ezzel nem tud együtt élni, akkor mehet önszántából.
2021. aug. 11. 19:04
 7/54 anonim ***** válasza:
98%

Ha a dolog:

1.fájdalmas /nekem/

2.undort keltő

3.megalázó

akkor nem csinálnám. Ha csak nem volna hozzá kedvem, vagy megerőltető lenne, akkor megtenném mert szeretem. De nem csinálnék rendszert belőle.

2021. aug. 11. 19:07
 8/54 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem tud ezzel együtt élni, hogy nem kapja meg, akkor szétmegyünk. nincs szükségem egy fétises barom nyűglődésének a végigasszisztálására, van épp elég problémám.
2021. aug. 11. 19:11
 9/54 anonim ***** válasza:
11%

2-es!

Ha te mondjuk 2 évet kibírtál szex nélkül, akkor többet miért nem? Ha egy napot kibírtál evés nélkül, akkor többet miért nem? Miért kéne elfojtania a vágyait?

8-as!

Akkor kapcsolatban s elegyél, foglalkozz csak a saját problémáiddal, te frigid pcsa! :)

2021. aug. 11. 19:19
 10/54 anonim ***** válasza:
13%
Azért sokat elmond az, hogy a válaszolók többsége itt minimális komprumisszumra sem képes... Helyette úgy állnak hozzá, hogy vagy a párjuk alkalmazkodik vagy mehet... Hihetetlen.
2021. aug. 11. 19:27
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!