Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elhagynád vagy elnéznéd inkább?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elhagynád vagy elnéznéd inkább?

Figyelt kérdés

Adott egy ellenkező nemű ember. Aki mindenben passzol hozzád. Kivéve hogy olyan dolgokat akarna a szexben amit te biztos nem teljesítenél.

Példát nem írok olyat képzelj el ami legális csak te nem teljesítenéd.

Persze az lenne a legjobb ha mindketten akarnátok de ez nem opció.

Tehát két tökéletes év után kiderül a dolog. Mit választanál?

A: mindenképpen elhagynád.

B: Együtt élnél vele így is de…

kommentben írd le mi lenne a kompromisszum amit még bevállalnál.

2021. aug. 11. 18:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
39%

A 20-as jól látja.

18-as!

”mert valoszinuleg akkor annyira nem letszukseglet neki, ha 2 evig nem hianyzott annyira, hogy felhozza a temat. feltetelezem, van amugyis kielegito szexualis elet, ez csak egy extra lenne, ami nelkul meg tud lenni.”

Nem létszükséglet, de nem is volt arról szó, hogy minden nap csinálni akarná. Lehet csak extra lenne, de azzal mi a baj? Miért kéne minden alkalommal ugyanazt a középszerű szar szexet űzni?

2021. aug. 11. 22:17
 32/54 anonim ***** válasza:
13%

30-as

Itt arról van szó, hogy a kérdező szeretné az orált, a párja nem, viszont azt elvárja, hogy kérdező csinálja neki. Ha az én párom szereti nekem popsiba, de ő nem akarja, hogy én csináljam neki, és én sem, nem kellene kényszerből csinálnom csak azért mert ő is csinálta nekem. Viszont a kérdezőnél ő szeretné ha a párja kényeztetné orálisan. Szóval a kettő nem ugyanaz. Itt nem arról van szó, hogy ha csinálják neked, te is csinálod a másiknak, hogy egálban legyetek, hanem arról, hogy mit szeretne a másik, vagy ő nem szeretné de cserében elvárja. Ez így pedig már önzőség.

Másik: amit felhoztál pisi szexet és az orált szintén nem ugyanaz. Ugyanis nem a kérdező pisijét kellene a szájába vennie, hanem az egyik testrészét, ami ha szereted a másikat, nem kéne, hogy gusztustalan legyen. Ettől még nyilván nem kell a másik szájába pisilned, és análnál sem kell (már bocsi) rávégezned a dolgod.

Ezek a dolgok nagyon nem hasonlíthatóak össze egymással.

2021. aug. 11. 23:09
 33/54 anonim ***** válasza:
15%

Nabammeg, sima furulyáról van szó? :D

Már azt hittem , a szokásos hátsó ajtós történet.

Azt írod, minden másban passzoltok. Velem volt úgy, hogy amíg az egyszerű, mindennapos érintések, simítások, odabújások megtörténtek, addig a franciával se volt probléma alkalmanként. Amikor már nem tisztelt, nem nézett fel rám, nem volt több furulya sem, és a palacsintát sem várta el.

Azt gondolom, hogy ha tényleg minden más oké, akkor szokj hozzá a gondolathoz, hogy te nyalsz, de nincs furulya.

Viszont ha meg lenne a kompromisszum, akkor legalább vasár-és ünnepnapokon, ill. munkaszüneti napokon rendesen lerendezne téged szájjal. Ha ez nem fér bele,akkor így jártál, ez nem lesz jobb.

Vannak nők, akik patikamérlegen mérik a szeretetet. Amit adsz, azt kapsz. Az már más kérdés, hogy végül szinte csak ők kapnak, de alapvető dolgokat nem lehet elvárni tőlük, pl. hogy egyszer-egyszer a kedvedre tegyenek olyanban is, ami kényelmetlen nekik. Most nem a hátsó ajtóra gondolok, mert azt van, hogy hiába kenik, nem nyílik, akkor nem szabad erőltetni. De sok kapcsolatban bizonyos pózokra sem hajlandó a csaj, meg a rendszeres szexért is kérlelni kell, mert havonta 1x van csak igénye, és az úgy jól is van. Főleg, ha gyerek is lesz, onnantól ez hatványozódik.

De te vidd el táncolni, még ha utálsz is, autóztasd le Horvátba, takarítsd, tankold a kocsit, mert az koszos munka, és mosogass el magad után. Ezek nem számítanak, de ha lelép az ember, akkor ők a mártírok,az erős nők, hogy ezek a feladatok rájuk szakadnak.

A lényeg, hogy ha te egy ilyennek nemet mondasz, akkor az egész kapcsolatra mondtál nemet, mert onnantól a szemében semmit érő ember vagy. De ha ő nem szeret cumizni, akkor is te vagy a sz&r, hogy ráerőlteted.

Ezek a nők megérdemlik, hogy olyan férfit találjanak maguk mellé, akire egész életükben panaszkodhatnak, hiába tesz a kedvükre szinte mindenben. Vagy azt, hogy még olyat se.

2021. aug. 12. 05:19
 34/54 anonim ***** válasza:
67%

Utolsó két válaszoló, nevetségesek vagytok, hogy a saját életeteket összehasonlítjátok máséval. Nem lehet egy lapon említeni egy pisi szexet egy sima furulyával? Meg kellene végre érteni azt, ami nálatok alap, másnál nem az. Nem fog neki beleférni egy alkalommal sem, mivel az neki ugyanolyan undorító, hiába nálad egy alap dolog könyörgöm 🤦‍♀️🤦‍♀️

Ti vagy nagyon buták vagytok, vagy csak megjátsszátok magatokat. NEM LEHET RÁKÉNYSZERÍTENI VALAKIRE VALAMIT, AMIT Ő NEM ÉLVEZ. Mindegy, hogy mi az, ez nem kompromisszum. Nem arról van szó, hogy a kutya az ágyban alszik vagy a földön. Maximum ezekben lehet kompromisszumot kötni, de nem abban, amitől én speciel hányingert kapok, de megteszem. Ez nem kompromisszum, ne legyetek már idióták.

2021. aug. 12. 20:06
 35/54 anonim ***** válasza:
62%
Másrészt persze, fontos a szex, de úgy beszéltek róla, mintha egy ember értéke abban nyilvánulna meg, hogy hogyan teljesít az ágyban. Ha csak ebben tudtok gondolkodni és ez kimeríti számotokra a nő fogalmát, akkor ott bajok vannak.
2021. aug. 12. 20:07
 36/54 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem te nagyon el vagy tévedve. Senki nem mondta hogy egy ember értéke csak a szexben nyilvánul meg, ha te ezt képzeled, veled van a baj nem másokkal. Másrészt mint írtam, nem lehet egy lapon említeni a kettőt hisz az egyiknél az egyik testrészét kapod be, puszilgatod, ami ha undort kelt, ott bajok vannak.

Megint csak nem értem minek hozod ide a kutyás példát. Szerintem amíg nem érted mit írtunk addig inkább próbálj gondolkozni és más szemszögből is látni a dolgokat.

2021. aug. 12. 20:26
 37/54 anonim ***** válasza:
76%

"Ezek a nők megérdemlik, hogy olyan férfit találjanak maguk mellé, akire egész életükben panaszkodhatnak, hiába tesz a kedvükre szinte mindenben. Vagy azt, hogy még olyat se."

Barátom, te rendes elemzést írtál a kérdező meg más emberek kapcsolatáról/életéről meg mindenéről annyiból, hogy valaki nem akar cumizni. 🤦‍♀️ Semmi mást nem tudsz csak annyit, hogy a nő nem akar cumizni, erre nem tudom, hogy mi okból hoztad fel ide, hogy "vannak olyan nők". Ez egyáltalán nem tartozik a kérdéshez. Arról beszélj inkább.

2021. aug. 12. 22:05
 38/54 anonim ***** válasza:
68%

"Másrészt mint írtam, nem lehet egy lapon említeni a kettőt hisz az egyiknél az egyik testrészét kapod be, puszilgatod, ami ha undort kelt, ott bajok vannak."

Akkor ezzel az erővel a férfi segglyukát is lehet nyalogatni, illetve puszilgatni, mivel az is egy testrész 🤷‍♀️ ha undort kelt valakiben ez, akkor ott bajok vannak, mivel ez is a párja testének a része 🤔

2021. aug. 12. 22:07
 39/54 anonim ***** válasza:
50%

37-es

36-os és 32-es válaszoló vagyok.

Amit idéztél nem én írtam de mindegy. Egyébként is nőként gondolom azokat amiket írtam.

De ha már ennyire idézgetsz, az a mondat se a szexre vonatkozik, ugyanis ha jól olvastam az a válaszoló kirándulásokról is írt. De majd ő reagál ha szeretne.

A segglyukas példádra pedig: Én ezt se gondolom olyan eszeveszett ötletnek, vannak akik ezeket is szeretik.

De még egyszer mondom ha nem értetted volna meg: A kérdező párja elvárja, hogy a srác kinyalja, miközben ő nem akarja ezt visszaadni neki. Ez a nem okés. Jó nem kell megpuszilnia ott a kérdezőt, de cserébe ő se csodálkozzon ha "csak" sima szexet kap mindenféle extra nélkül.

És igen ott baromi bajok vannak, ha a szexben ennyire önző felfogású valaki.

Nyilván más a helyzet ha ez úgy lenne, hogy a kérdező elfogadná, nem vágyna rá, és öröm lenne ez neki így is, DE nem az. Innentől kezdve pedig kompromisszum kell ha nem akarsz a másiknak fájdalmat és nem akarsz önző tahó lenni a kapcsolatban.

Ha pedig erre nem vagy képes, undor ide vagy oda, élj egyedül.

2021. aug. 12. 22:42
 40/54 anonim ***** válasza:
85%

Bocsi, de te képtelen vagy értelmezni, amit írtam ?

"De te vidd el táncolni, még ha utálsz is, autóztasd le Horvátba, takarítsd, tankold a kocsit, mert az koszos munka, és mosogass el magad után. Ezek nem számítanak, de ha lelép az ember, akkor ők a mártírok,az erős nők, hogy ezek a feladatok rájuk szakadnak."

Ez most hogy jön ide? Mi ez a személyiség elemzés? Hogy jön ez ide egy olyan kérdéshez, ahol a lényeg az, hogy a csaj nem akarja bekapni a brét? Mindegy látom ez magas labda, úgyhogy ezt hagyjuk is.

Szerintem veled vannak baromi nagy gondok, ha számodra alap dolog az, hogy olyan dolgokat csinálsz az ágyban, amitől undorodsz, csak azért, hogy a másik melletted maradjon. Menni kell és keresni egy olyan partnert, akivel egyeznek a dolgok, nem pedig undorodva megtenni dolgokat az ágyban valakinek, csak azért, hogy neki jó legyen. A szex két ember kölcsönös élvezetéről szól. Érdekes, hogy nő létedre nehezedre esik felfogni azt, hogy az nem szex, az nem élvezet, az nem párkapcsolat, ha valaki kényszerből és undorodva csinál valamit.

A kérdezőt pedig nem kényszeríti rá senki, hogy kinyalja a nőjét, a nője sem. Nem kötelező, lehet vele nyugodtan szakítani, nem tart senki pisztolyt a fejéhez. Nehogymár a csaj legyen érte a hibás. Gondolom a kérdező szívesen nyalja ki a nőjét, nem pedig elmegy hányni utána a wcre, így nincs mit visszaadni.

A szexben nem azért csinálunk valamit a másiknak, hogy azt visszakapjuk könyörgöm, hanem azért, mert élvezzük. Az már régen rossz lenne, ha én azért venném a számba a páromét, mert kötelező. Azért csinálom, mert élvezem. A kettő nem ugyanaz.

"Innentől kezdve pedig kompromisszum kell ha nem akarsz a másiknak fájdalmat és nem akarsz önző tahó lenni a kapcsolatban."

Ja akkor az nem baj, hogy amíg a kérdező élvezkedik miközben a párja bekapja neki, addig a párja arra gondol, hogy mindjárt idefog hányni. Ebben mi az élvezet? Ebben mi a jó ? Kérdezőt sem érdekelné akkor az, hogy a párja nem is élvezi🤷‍♀️ hát ne haragudj, de ha valaki úgy nyalna ki, hogy közben hányingert kap, az ne nyaljon ki🤦‍♀️ ebben nem lehet kompromisszumot kötni, ne csináljon olyat, ami számára nem élvezetes, mert ha nem élvezzük mindketten, akkor szart sem ér az egész.

Ezzel nincsen semmi baj. Ha arról lenne szó mondjuk, hogy lábfétises a kérdező és arra kéri a párját, hogy hadd csókolgassa közben a lábát, talpát vagy bármi hasonló, és a párja számára ez nem izgató, de nem is hányingerkeltő, akkor ebben lehet kompromisszumot kötni. Addig lehet, amíg az egyik fél számára sem okoz undort. Mindegy, hogy miről van szó.

És ha ez nem tetszik, akkor nyugodtan tovább lehet állni, nem pedig a másikat szapulni, hogy márpedig ő miért nem teszi meg. Nem kötelező semmi sem, van még ezer másik férfi/nő.

Mint azt már mondtam, lehet kompromisszumot kötni, de ezzel megint ott tartanának ahol a part szakad. Ha a kérdező nem kapja meg az orális kényeztetést, akkor ő szenved, ha megkapja, akkor viszont a párja szenved. Ez sehogy sem jó. A különbség annyi, hogy így a kérdező attól szenved, hogy vágyakozik valami után, másképp a párja a hányingertől szenvedne, ami X idő után odavezetne, hogy megundorodik a kérdezőtől is.

Szexet, orált, anált vagy bármi mást a szexben, nem lehet ráerőltetni senkire, ezt fogadjátok el. Ha a másik bele is megy, annak jó vége nem lesz.

2021. aug. 13. 01:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!