Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád vagy elnéznéd inkább?
Adott egy ellenkező nemű ember. Aki mindenben passzol hozzád. Kivéve hogy olyan dolgokat akarna a szexben amit te biztos nem teljesítenél.
Példát nem írok olyat képzelj el ami legális csak te nem teljesítenéd.
Persze az lenne a legjobb ha mindketten akarnátok de ez nem opció.
Tehát két tökéletes év után kiderül a dolog. Mit választanál?
A: mindenképpen elhagynád.
B: Együtt élnél vele így is de…
kommentben írd le mi lenne a kompromisszum amit még bevállalnál.
Kérdező a régi rossz élményeket sosem könnyű levetkőzni, de nem lehet ezt mindig kifogásként használni. A szavaidból azt veszem ki, hogy te azt várod mindig egyre jobban megnyílik majd a leányzó, és hátha egyszer... csakhogy a párod undorodik még a gondolatától is.
Csalódni fogsz ha nem fog akkorát változni, hogy ezt levetkőzze. Ha viszont tévedek, elnézést.
Azt tudom, hogy engem is sokszor becsaptak, hazudtak, megcsaltak, eleinte én is zárkózottabb voltam a párommal, nehezen nyíltam meg, de kb fél év alatt azért sikerült annyira megnyílnom neki, hogy mindkettőnknek borzasztó jó volt a szex, sőt ő is csodálkozott miket meg nem teszek. Persze nem vagyunk egyformák.
Igen, én is erről beszélek, hogy van, amiben nem lehet kompromisszumot kötni, ha az a másik fél számára lelkileg IS megterhelő. Pontosan erre gondoltam, hogy az egyik fél belemegy, majd olyan hatással van rá lelkileg, amit nehéz szavakkal kifejezni, de a te példád tökéletes, hogy azok is megértsék, akik szerint mindenben lehet kompromisszumot kötni. Hát nem. De persze erre mondjátok csak azt, ó, de hát ez csak egy kis orál🤦♀️. Valaki az orálnál érzi ezt, valaki másnál. Ez van, de sajnos vannak akik ezt nem tudják megérteni, bár nem értem, hogy ebbe mi olyan nehéz.
52: 48. vagyok
Rendben, mindent meg lehet érteni. De! Ez esetben ne várja el ő se az orált! Ez így korrekt szerintem: amitől undorodom, azt nem várom el a páromtól.Ezt sem nehéz megérteni.
53-asnak van igaza.
52-es, meg lehet érteni amit írsz, senki nem beszélt arról, hogy legyen kényszer a másiknak, meg fájdalmas. De kérlek értsd már meg azt amit már nem tudom hányadnyára írok le: Az a nem okés, hogy a kérdező párja bezzeg elvárja az orált. Persze ha a pasinak nem csinálja mert undi, az teljesen oké, de közben meg neki csinálják? Szerinted ez normális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!