Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párod, ha hízna 20 kilót decemberig?
Miért kellene 20 kg-ot hízni decemberig? Honnan tudod, hogy fog annyit hízni?
Én híztam 10-12 kilót egy év alatt (sajnos), nem hagyott el a párom, sőt ugyanúgy szeret (ő is hízott).
Attól függ. Ha leállna az edzéssel, az egészséges étkezéssel meg minden testmozgással, és csak tömné a fejét itthon sorozatokat bámulva, akkor igen. De az ugye nagyon szembe menne azzal a lánnyal, akit megismertem.
Ha valami hormonális baja lenne, vagy balesete vagy bármi, amiről nem tehet, akkor egyértelműen nem hagynám el. (Amúgy pont leadott 15 kilót a megismerkedésünk előtti fél évben, most sem vékony teljesen, ingadozik 3-4 kilót amúgy is, de nekem nagyon tetszik. Sőt láttam képeket mikor 15-20 kilóval több volt, de arra is azt mondanám, hogy tetszetős.)
Szóval itt arról van szó, hogy megismertem valakit, megtetszett, beleszerettem. És ha később a hozzáállása változik a dolgokhoz (indokolatlanul), akkor változik az érzelmem és hagyom el esetleg, mert már nem ugyanaz a személy.
Sok tényező játszik közre, a súlyváltozás egy folyamat következménye, mely folyamat részletei nem elhanyagolhatóak.
Plusz a teljesség igénye végett hozzátenném, hogy a személyes ízlés is nagyban hozzájárul ehhez a témához. Nekem pl. ha választanom kellene, hogy az átlagoshoz képest milyen legyen a barátnőm, +10kg vagy -5kg, akkor egyértelműen a +10kg-ot választanám. A sportos+kis fognivaló a kedvencem. Értem már lányhoz, hogy a bőre alatt konkrétan a csontját lehetett kitapintani, hát a hideg futkosott a hátamon 😀
Kérdés milyen okból kifolyólag. ha betegség vagy baleset akkor átvészelnénk és ezerrel segíteném hogy visszanyerje alakját amire olyan büszke.
Ha lelki dolog lenne, vagy abbahagyná a napi rutint mondvacsinált okokra hivatkozva, akkor 10kg után már biztosan leülnék vele beszélgetni. Már 5kg hízás is jól látható a nőkön, 20kg brutálisan sok.
Már 5 kg. után szólnék neki, hogy valamit változtatnunk kéne.
Nem kell megvárni a drasztikusabb helyzetet.
Egy normális jól működő kapcsolatban ezt meg lehet beszélni. különben a végén még bekerül a TLC műsorába "az élet 250 kg felett"
szerintem ot elkezdene zavarni 5-10 kilo utan, tehat nem jutnank el a 20-ig. illetve en is jeleznem neki mondjuk 10 kilo hizas utan, hogy talan oda kene figyelni.
nem hiszem, hogy elhagynam, de biztosan zavarna es megprobalnam ravenni a fogyasra, mert abszolut taszitanak a kover emberek. illetve ha mar en odafigyelek magamra, ezt jogosan varom el tole is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!