Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Decemberi esküvő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Decemberi esküvő?

Figyelt kérdés

Kislánykorom óta arról álmodtam, hogy egy havas, decemberi napon menjek férjhez.

5-6 évre előre láthatólag ez lehetséges?

Vagy már csak esőt kapunk karácsonyra a jövőben? :(

2016. szept. 9. 12:33
 1/5 anonim válasza:
Tudom, nem az igazi,de műhó?
2016. szept. 9. 12:35
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát...attól függ...

Pl. ha nem gond, hogy mondjuk a svájci Alpokban tartjátok, akkor megoldható. :)

Előre nem lehet megmondani, hogy lesz-e hó vagy sem, így nem tudom, hogy másképp hogyan teljesülhet ez az álom.

2016. szept. 9. 12:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy ha lesz is igazi hó valamikor decemberben, lehet hogy pont akkor nem lesz. Az esküvő időpontját meg nem módosíthatod az időjárás függvényében. Ha tényleg erre vágysz, én is azt javaslom, hogy utazzatok el
2016. szept. 9. 12:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Figyelj a szlovákoknál vagy az osztrákoknál mindig van hó a hegyekben, esetleg Erdély még reális célpont vagy a Kékes, ha Magyarországban gondolkodsz.

Ha ez az álmod szerintem megvalósítható, maximum az esküvőt kell kicsire, családiasra tervezni.

2016. szept. 9. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem értem. Az érdekel, hogy 2022-ben fog-e esni decemberben a hó?
2016. szept. 12. 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!