Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynád a párod, ha hízna 20 kilót decemberig?
Szerintem teljesen mindegy hány kiló, ha nem megy az egészsége rovására. Nem egy tesbe szeretünk bele hanem egy személybe, nem?
Én exem annó 25-30 kilót szedett fel mikor együtt voltunk, én viszont 10-et fogytam. Változó. Mindenesetre teljesen lényegtelen dolgok ezek. A szeretet/szerelem nem múlhat el 20 kg plussz miatt.
19/L
Akkor sem ő tehet róla ha sokat eszik.. az esetek többségében valami pszichés éhséget próbálnak pótolni a túlevők.
Szépen meg kell beszélni és segíteni neki
Három, négy hónap alatt senki nem tud 20 kilót hízni attól, hogy esetleg abbahagyta a sportot, és mérhetetlenül elkezdett zabálni. A 20 kilós hirtelen hízásnak testi, lelki okai vannak. Lehet pajzsmirigy, vagy cukor probléma, ami mindenképpen orvosi kezelést igényel.
Az meg aki azért hagyja el a párját, mert hirtelen meghízott soha nem szerette igazán. Jobb is ha megy, a párja nála jobbat érdemel.
Mint a sicc. Na jó ha valami betegség miatt történne akkor valszeg nem. De az okra nem tèrtélki.
És szóvátenném már az első 5-7kiló után a hizás tényét. És ha süketfülekre talál mondanivalóm...az sem hosszít a kapcsolatom időtartamán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!