Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy esküvőre készülő menyasszony milyen mértékű segítséget és energiaráfordítást várhat el a barátnőitől?
Szeretnék koszorúslánytáncot a lagzinkon. Februárban lesz az esküvőnk, addig a karácsonyi szezon kihagyásával, illetve nyáron ritkábban, az is lehet, hogy csak szeptembertől, de szeretnék próbákat tartani, úgy, hogy hatan lennénk velem együtt.
Jogosan várnám el szerintetek, hogy a barátnőim heti egy hétvégi délutánt erre rászánjanak, illetve a végén sűrűbben is a gyakorlás miatt? Nyilván, ha valakinek valami közbejön, akkor lemondhatja, de szeretném, hogy nagyon jól sikerüljön a tánc, amihez fontos gyakorolni. Egy nagyjából 5 perces számot néztem ki.
Ti, ha a barátnőtök ezt kérné, akkor megtennétek neki szívesen? Nem szeretném túlzottan igénybe venni őket, de egyszer van esküvőm, és ennek nagyon örülnék. (A lánybúcsúmat is valószínűleg ők szervezik majd, de még nem biztos, lehet, hogy az unokatestvérem fogja, akivel szintén jóba vagyok.)
Ti megtennétek ezt a legjobb barátnőtök kedvéért?
Nekem ez megint egy új műfaj. Más se hallott erről?
Qvára nem elvárható! Te ismered a barátnőidet, lehet, hogy semmi idejük, táncos lábuk, szereplési kedvük, főleg egy 5 perces koreo-t megcsinálni, amit profi táncosok is ritkán szoktak. Megkérdezed, hogy van -e kedvük, ha nincs, akkor szót se többet róla.
Szerintem el nem várhatod toluk. En nem orulnek neki oszinten szolva, olyan a munkam, hogy minden masodik hetvegen is dolgozok, de ha nem , akkor is megyunk ide-oda, kirandulni, csaladot latogatni. Minden héten ilyennek elcseszni a hétvégémet, na nem. Az "egy delutan" az azt jelenti, hogy delelott megfozol, utana meg mész a próbára.
En nem várnek el ilyet a baratnoimtol.
Masik dolog, akinek nem jo a mozgása, az fel ev alatt sem biztos, hogy látványosan fog mozogni, es nem lesz inkabb rohejes/esetlen mint "nagyon jól sikerult" produkció. Akinek jó a mozgása, az meg betanulja mondjuk 3 delutan alkalmaval, kozvetlen eskuvo elott. Nem kell erre fel evet pazarolni.
Mindenkepp kerdezd meg a baratnoidet, mint szolnanak hozza, es csak ha oszinten rajonganak az otletert, akkor szervezzetek meg.
Ha mindenkepp koreografiat akarsz betanulni, es ennyi idot raszanni, akkor inkabb a volegenyeddel gyakoroljatok valamit be. Ott csak kettotoknek kell osszehangolni a napot, es nyilvan kivel toltenetek szivesen tobb idot, mint a párotokkal, raadasul az osszehangolt táncnak a kesobbiekben is nagy hasznat veszitek majd akarmelyik bál , más eskuvo alkalmával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!