Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valamelyik férfi magazinban egy kicsi Nivea for men termék ajándékként októberi, novemberi, decemberi kiadásokra gondolok?
Kiváncsi vagyok, hogy a barátom melyiket vette meg!Csak mert valamelyik nap láttam ilyet az autójában és rákérdeztem, hogy az honnan van, ő meg csak tagadta, hogy nem "olyan"(playboy,stb.) ujságban volt benne!
Egy jó ideje nem vesz állítása szerint!De nem igazán hiszem el sajnos!Nekem önbizalom romboló, ha más nöket nézeget mellettem(ezt ö is tudja)!nem szólok neki semmit, csak kiváncsi vok!
20L,barátom 27F,3 éve vagyunk együtt!
már maga a probléma is érdekes.
újabb remek példázata, hogy miért is kell korban hozzánk illő társat keresnünk.
jöhet a többi kérdés: "szerintetek megcsal?", "hogyan hozhatnám rendbe a kapcsolatunkat?"
Pontozzatokle!
El fogd magad mellől üldözni a pasidat. Az, hogy megnéz más nőket, még nem jelenti azt, hogy nem te vagy neki a legfontosabb. Azt meg pláne nem jelenti, hogy megcsalna. Én a párommal meg szoktam beszélni, hogy ez vagy az nő/pasi szép, szexi-e, mi szép rajta. Én magam is elolvasom a férfimagazinokat, vannak bennük jó cikkek.
Nekem is esztétikai élmény egy szép férfitest látványa. Ez ennyit és nem többet.
Tudom, nem vagyunk egyformák. Én csak jótanácsként mondom (kissé tapasztaltabb vagyok már nálad) minél inkább gúsba akarsz kötni egy pasit, a valóságban annál messzebb lököd magadtól. A nyomozásoddal, számonkéréseddel frisztrációt, lelkiismeretfurdalást okozol neki, ami rá nyomja majd a bélyegét a kapcsolatotokra.
A saját önbizalomhiányod miatt őt bünteted. Partner legyél, ne hatóság, aki ellenőriz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!