Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt valamelyik férfi magazinban egy kicsi Nivea for men termék ajándékként októberi, novemberi, decemberi kiadásokra gondolok?
Kiváncsi vagyok, hogy a barátom melyiket vette meg!Csak mert valamelyik nap láttam ilyet az autójában és rákérdeztem, hogy az honnan van, ő meg csak tagadta, hogy nem "olyan"(playboy,stb.) ujságban volt benne!
Egy jó ideje nem vesz állítása szerint!De nem igazán hiszem el sajnos!Nekem önbizalom romboló, ha más nöket nézeget mellettem(ezt ö is tudja)!nem szólok neki semmit, csak kiváncsi vok!
20L,barátom 27F,3 éve vagyunk együtt!
Milyen hiszti!?Egyébként már haza jött és nem is szoltam neki rolla!Mit kell igy kiakadni!Csak feltettem egy kérdést!
Eszembe sem jutott, hogy szakitsak vele vagy balhét csapjak!Igen én is tudom, hogy megnézi a jó nőket, akár az utcán akár egy újságban!Én is, ha jó pasit látok persze, hogy észre veszem!
Csak kiváncsi voltam, hogy bevalja-e hogy megvette azt az ujásgot vagy nem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!