Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki bírnád ezt a távkapcsolatot?
Figyelt kérdés
Másfél évig voltunk együtt, de nekem el kellett utaznom nélküle Ausztráliába. Nagyon szerettük, szerelmesek voltunk egymásba a másfél év alatt. 1 évet leszek tőle távol, de egy napra sem fogunk tudni addig találkozni. Félek, hogy rá fog menni a kapcsolatunk, mert tudom azt, hogy neki nagyon fontos volt a testi közelség a kapcsolatban és hiába vagyunk szerelmesek egymásba ez túl sok idő lesz távol. Mit gondoltok?júl. 31. 03:47
21/23 anonim válasza:
Igen, bírnám.
Én ugyanis nem kötődöm senkihez, szóval nekem mindegy.
22/23 anonim válasza:
Ha már eleve együtt vagyunk, amikor felmerül ez az utazás, akkor mennék vele, tök jó lehetőségnek hangzik. :)
23/23 anonim válasza:
Ha nekem nincs lehetőségem kimenni vele, akkor elég szomorú lennék, hogy ő ennek ellenére elmegy, hátrahagy és egy évig nélkülem van. Ugyanakkor hát nyilván, ha menni kell, akkor menjen, ez tök jó lehetőség tényleg. És ha tutibiztos az az 1 év, akkor én megvárnám, hűségesen, illetve hát ugyanezt várnám el tőle is. Igyekeznék azért meglátogatni párszor 1-2 hétre, mert amúgy Ausztráliával első sorban nem is csak a távolság lenne a gond, hanem hogy kb sosem akkor vagyunk elérhetőek, amikor a másik, amikor nekem nappal van, neki éjszaka és fordítva, úgy kellene egyeztetni egy videóhívást is, mint valami titkosszolgálatos ügynöknek. Így még extrán nehéz lenne kibírni a dolgot, de 1 év szerintem még tartható. Főleg, ha ennyire nagyon szerelmesek vagyunk. De pont emiatt én semmiképpen sem tudnék megbocsátani egy megcsalást. Nekem nem lenne enyhítő körülmény, hogy mert messze vagyunk. Ne már, 1 évet bírjon ki az ember, ha tényleg szerelmes a párjába és őszintén az a terve, hogy visszatér hozzá és együtt folytatják az életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!