Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha utálom, hogy magasabb vagyok a barátomnál, de nagyon szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Közel 1 éve halálosan beleszerettem egy 170 magas férfibe, amikor jómagam 180 magas vagyok. Egész életemben mondogattam magamnak, hogy "nem fogok alacsonyabb fiúval összejönni, mert borzalmasan rosszul fogom magam érezni". Teljesen igazam volt, mert így képtelenség kicsinek érezni magamm. (Már úgy is hogy nagyobb vagyok mint az átlag magyar férfi, de az megint más.) Nem mintha az lenne a bajom, hogy nem férfias. Nálam sokkal testesebb, szőrös, van egy szép, ápolt szakálla, nagyon mély a hangja, vállas és erős, de egyszerűen nem engedi az agyam, hogy ez a kis részlet miatt boldog legyek.szept. 5. 11:49
21/24 anonim válasza:
Nők, akinek ez a problémájuk, kívánom, hogy sem a párkapcsolatotban, de úgy egyáltalán az életben ne legyen ennél nagyobb problémátok! Elárulom: Sajnos nagyon nagy valószínűséggel lesz.
22/24 anonim válasza:
12.
A törpe is ugyanúgy le tud lépni, ugyanúgy tud bántalmazó lenni, sőt élősködő.
Ez olyan mint amikor a gazdagokat szídják hogy azok biztosan nőverő agresszív szemét emberek.
Ezzel riogatják a nőket a szegény emberek hogy nekik is jusson nő.
Aztán mindig kiderült hogy a szegény is szemét, csak plusz még éhezhet is mellette a nő.
23/24 anonim válasza:
22: Bár ezzel már nagyon elmegyünk a kérdéstől, és nyilván a gazdag férfiakra vonatkozóan gáz az általánosítás, de a barátnőmet az exférje ütötte-verte, és gazdag faszi volt, igen természetesen tudom, hogy nem mindig gazdag férfi ilyen és nemcsak gazdag férfi lehet ilyen.
24/24 anonim válasza:
22-23.
Inkább csak annyi, hogy általában egy vonzóbb férfinak (jóképűbb, vagy magasabb, vagy gazdagabb pl) ugyanaz jobban meg van bocsátva a nő és más emberek által is, mintha egy csúnya, vagy alacsony, vagy csóró férfi csinálja pontosan ugyanazt a dolgot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!