Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a legelvetemültebb, leggonoszabb dolog amit tettél azzal a nővel/férfival aki átvert?
Vagy amiről hallottál, hogy megtörtént.
Tudom itt mindenki szent, a bosszúnak semmi értelme stb.
Na de mégis. Nekem a közeli ismerettségi körömben kettő ilyen is van és olyan sztorik amiket nem is akarok elhinni...
1. Egy nőt elutasított a pasi mert barátnője volt és nem akarta megcsalni (ennek ellenére volt közük egymáshoz, de konkrét megcsalás nem történt)
A nő csinált egy kamuprofilt, várt pár hónapot majd ráírt a csávóra. Elkezdett vele ismerkedni, beszélgetni, végül már történtek olyan erotikus jellegű beszélgetések 1-2 hónap után, kép cserék amik eléggé terhelőek voltak a csávóra nézve.
A nő (mármint a kamuprofil) fogta és kifotózott néhány beszélgetést és elküldte a csávó barátnőjének.
A legdurvább az egészben, hogy bejött a terve mert a barátnő szakított vele. Ezután pedig a srác felkereste a nőt aki az egész kakit kavarta (nyilván ezt ő nem tudta)
2. Ez talán még durvább vagy nem is tudom.
Szinte ugyanez a felállás csak itt a harmadik fél a férfi volt, aki megunta ezt a szerepet.
Persze ő személyesen névvel, arccal nem akarta bemószerolni a lányt a pasijánál, hiszen akkor lehet tönkre meg a párkapcsolat, de őt is fixen bukja.
Na most a férfinek volt elég képe a lányról (ez az általa hordott ruhák miatt fontos) hogy konkrétan AI-al tudott készíteni olyan valóságos kamuképet amin a srác és a lány látható olyan szituációban ami egyébként valóban megtörtént ( pl. egy aldi parkolóban ölelkezve, egymás nyakába bújva).
Ez azért volt fontos, hogy úgy tűnjön mintha egy idegen fotózta volna őket az utcán....aki jótét lélekként persze elküldte a képet a lány párjának.
A szakítás itt is megtörtént. De a csávónak aki ezt tette nem lett szerencséje mert kioffolta a nő.
Exférjem miközben zajlott a válóperünk, nem volt hajlandó kiköltözni a házból, mondván, hogy amíg el nem adjuk élhetnénk együtt. Nyilván ez kb semeddig nem működött, ott tett nekem keresztbe, ahol tudott és terrorban tartott otthon, ezért én költöztem. Nem tudtam minden cuccomat azonnal elhozni, pár héttel később beugrottam, hogy összeszedem. Arra viszont nem voltam felkészülve, hogy zárat cserélt a közös tulajdonú házunkon. Gondolom attól félt, hogy lenyúlom a cuccát, bár ötletem nincs mihez kezdtem volna vele... Lényeg, hogy nem tudtam bemenni és ő is megtagadta, hogy később beengedjen a saját személyes holmimért. Ruhát, cipőt ilyesmit akartam elhozni. Akkor már váltott gondozásban neveltük a gyerekeket, gondoltam nekik adott kulcsot és nem is tévedtem.
Kisfiam ideadta a kulcsát, bementem összepakolni, amíg nem volt otthon (tényleg csak a saját cuccomat), és hát mit ad isten közben rám jött a kakilhatnék. Szégyen, nem szégyen, de nő létemre elvégeztem ott a dolgom és szándékosan nem húztam le a wc-t, a fürdőszobaajtót is nyitvahagytam, aztán eljöttem. Tudtam, hogy csak másnap fog hazamenni, és el tudom képzelni milyen szag fogadhatta. Kár, hogy az arcát nem láthattam amikor hazaért
Az igen :D Jól tetted 1-es.
És mikor kiderült a csín az exférjed számára, mit reagált?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!