Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm mindig megeszi a kajámat. Mit tegyek?
Együtt élünk. Hétköznapokon megesik, hogy valahonnan rendelünk kaját vacsira. Általában nem ugyanazt választjuk.
Nagyon sokszor megtörténik, hogy megkóstolja a kajám, amivel semmi baj nincs, kölcsönös a dolog, oké, eszünk tovább, pár perc után néz rám boci szemekkel, hogy cseréljünk már. Belemegyek, de elég kellemetlen, mert azt akartam enni, amit én választottam, nem azt, amit ő.
Nehezen tudok neki nemet mondani, ami azt illeti. Nem veszekedne velem, nem sértődne meg, de olyan édes, amikor kérdezi, hogy rosszul esne nemet mondani.
Beszéltem vele erről, de azt mondta, hogy ha ez baj, akkor csak mondjak német, ha kérdezi. De pont ez a baj, hogy nem tudok neki nemet mondani...
Kivéve ha ételről van szó, mert akkor rendszeresen ezt teszi xDXD
Ez de szánalmas, már ne is haragudj.
Nem él vissza vele - bocs, a felzabálja a kajámat elég erősen visszaélés-szagú, de te tudod.
Az nem visszaélés, hogy minden cseréljünk kaját felvetésre igent mondok egy rossz szó nélkül. Amíg nem ültem le beszélni vele erről, addig nem is tudta, hogy ez zavar.
Azóta tény, hogy kevesebbszer kérdez ilyet, ha mégis, akkor visszakérdez többször is. Viszont abban maradtunk, hogy mondjak nemet, ha nem akarom a cserét. Csak azt nem tudattam vele, hogy túl aranyosan kérdezi, és nincs szívem nemet mondani....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!