Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm mindig megeszi a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mindig megeszi a kajámat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Együtt élünk. Hétköznapokon megesik, hogy valahonnan rendelünk kaját vacsira. Általában nem ugyanazt választjuk.

Nagyon sokszor megtörténik, hogy megkóstolja a kajám, amivel semmi baj nincs, kölcsönös a dolog, oké, eszünk tovább, pár perc után néz rám boci szemekkel, hogy cseréljünk már. Belemegyek, de elég kellemetlen, mert azt akartam enni, amit én választottam, nem azt, amit ő.

Nehezen tudok neki nemet mondani, ami azt illeti. Nem veszekedne velem, nem sértődne meg, de olyan édes, amikor kérdezi, hogy rosszul esne nemet mondani.

Beszéltem vele erről, de azt mondta, hogy ha ez baj, akkor csak mondjak német, ha kérdezi. De pont ez a baj, hogy nem tudok neki nemet mondani...

aug. 26. 16:54
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
80%
Ha hülye vagy akkor viseld el, hogy megeszi. Ennyi.
aug. 26. 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
84%
Rendeljétek ugyanazt, vagy rendeljetek 2-2 adagot 2 féle ételből és akkor mindenkinek jut 1 adag mindegyikből. Jaa, és azért tanulj meg nemet mondani, mert hosszútávon nem vezet jóra ha soha nem fogsz tudni neki nemet mondani...
aug. 26. 17:02
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Tanuld meg!
aug. 26. 17:29
 4/17 A kérdező kommentje:
#2 Tudok neki nemet mondani, ha nem ennyire aranyosan kérdez.
aug. 26. 17:50
 5/17 anonim ***** válasza:
39%
Papucs vagy. Majd más dolgokkal ugyanezt fogja csinálni.
aug. 26. 17:50
 6/17 anonim ***** válasza:
85%

Ember, akkor ez azt jelenti, hogy ha akar valamit, csak aranyosan kell néznie és nem fogsz neki tudni nemet mondani... :D Kezében vagy, úgy irányít, ahogy akar. xd

aug. 26. 17:52
 7/17 anonim ***** válasza:
Rendeljetek egyformát!:)
aug. 26. 18:00
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
Rafinált nagyon és tudja, hogy akármit is kér tőled te ugrani fogsz mint a bolha. Most megmarad a kajánál, de hamarosan váltani fog. Apródonként az utolsó filléred is bezsebeli mert te önszántadból oda fogod neki adni.
aug. 26. 18:01
 9/17 anonim ***** válasza:
68%
Kérj a tiédből kettőt
aug. 26. 18:01
 10/17 A kérdező kommentje:
Nem szokott visszaélni azzal, hogy ha nagyon aranyosan kér valamit, akkor igent mondok...
aug. 26. 18:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!